Căsătorie cu bucluc Episoadele 19-22 (rezumat) Kerem este gelos pe Ayse

0 1,999

Ceyda era la restaurant împreună cu Kerem când a fost anunțată că cineva a încercat să intre în casa ei.
Când au ajuns în fața clădirii, Ayse era acolo cu paznicii iar ea le explica că este prietenă cu Ceyda și de aceea a mers la ea acasă. Yelda și Muhsin ajung și ei foarte îngrijorați dar Ceyda le spune tuturor că ea i-a dat cheia lui Ayse și a trimis-o acasă la ea pentru a lua un document de care avea nevoie.
După ce Muhsin și Yelda pleacă, Ceyda îi dă înregistrarea lui Kerem și își cere scuze de la el pentru comportamentul ei.
A doua zi, Ceyda vrea să își dea demisia dar Kerem îi spune că nu acceptă ca ea să plece din companie fiindcă este cel mai bun angajat al lui. Ceyda se bucură că el vrea să rămână.

Kadir merge acasă la părinții lui Kerem și le spune că a găsit în telefonul lui
Sabri mesajele pe care și le-au scris el și Ayse și urma ca cei doi să meargă împreună la cinema. Foarte nervos îi spune lui Ayse să îi lase băiatul în pace.
Ayse le explică situația dar Yelda insistă la Muhsin să îi dea voie să o pedepsească și să îi dea o lecție cum trebuie să se comporte o femeie căsătorită.
Ayse începe să poarte hainele pe care i le-a cumpărat Yelda, iar Kerem este foarte impresionat dar nu o lasă să înțeleagă asta.
Sabri se ceartă cu părinții lui și pleacă de acasă. Riza îl găsește întins pe o bancă în parc și îl duce acasă la el, îi dă de mâncare și îl lasă să doarmă în camera lui Erkut. De când a început să ia medicamentele, Riza este mai calm și toți sunt uimiți de schimbarea lui. A doua zi, Riza îl trimite pe Sabri acasă să le sărute mâna părinților săi și să se împace cu ei dar Sabri nu vrea.

Ayse își pierde inelul de pe deget.
Ugur, prietenul lui Kerem a venit la companie pentru niște ședințe foto. El îi spune lui Kerem că a întâlnit o fată pe hol care îi place foarte mult. A doua zi Ugur o vede pe Ayse și îi spune lui Kerem că ea este fata despre care i-a povestit.
Kerem se ceartă cu el fiindcă a îndrăznit să se uite la soția lui. Ugur îi spune că nu a văzut nici un inel pe mâna ei și a crezut că este singură.
Kerem începe să caute verigheta dar nu o găsește și cumpără alta asemănătoare dar îi spune lui Ayse că a găsit-o pe cea veche. Mai târziu Ayse găsește verigheta și își dă seama că el a cumparat-o pe cealaltă.
Hulya este tot supărată pe Samet și de aceea el se hotărăște să meargă în oraș să se distreze.
Îl ia pe Kerem cu el și merg la un bar unde se întâlnesc cu Volkan. O fostă prietenă de-a lui Kerem îl invită la ea acasă. Kerem nu este dispus să meargă cu ea dar ea insistă. Volkan îi propune lui Kerem să o ducă acasă la el.
Kerem merge cu ea acasă la Volkan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.