Căsătorie cu bucluc Episoadele 43-45 (rezumat) Kerem și Ayse pleacă din casă

2,396

Kerem este eliberat. Compania Mostramo decide să nu mai încheie un contract cu compania Modamu. De aceea Muhsin este foarte supărat pe Kerem și îi spune că nu îi mai dă conducerea companiei. Kerem îi dă toate cardurile și cheile de la mașină și pleacă de acasă. Ayse îi spune lui Muhsin că îi pare rău dar trebuie să fie lângă soțul ei și pleacă și ea cu el. Se duc la Volkan acasă. Riza află de la Ismet că sunt la Volkan și merge după ei și îi duce acasă la el.

Hulya și copilul sunt bine amândoi.
Erkut și Sabri își deschid o afacere cu produse de panificație. Sabri le duce la Erkut la serviciu iar el le vinde colegilor.

Yelda îi spune lui Muhsin că știe despre boala lui și îl convinge să se opereze.
A doua zi Kerem merge la câteva interviuri pentru a-și găsi un loc de muncă dar nu este acceptat.
Rifat, rivalul lui Muhsin află că își caută de lucru și îi propune să lucreze pentru el. Îi promite că dacă va accepta să lucreze pentru el îi va da un loc în conducere. Kerem refuză politicos și îi spune că chiar dacă s-a supărat și a plecat de acasă, nu ar putea să îi facă asta lui Muhsin.
Ayse se întâlnește din întâmplare cu reprezentanții de la compania Mostramo și îi convinge să le dea o șansă și să lucreze cu compania lor.
Cu ajutorul lui Ayse, Yelda reușește să îl convingă pe Kerem să se întoarcă acasă și să conducă compania.Yelda îi mulțumește lui Ayse și își cere scuze de la ea pentru că a subestimat-o din cauza locului de unde provine.

Kerem decide ca cina de afaceri cu partenerii de la Mostramo să fie acasă la Ayse. Ceyda încearcă să se opună spunând că ar fi bine să meargă la un restaurant elegant dar Ayse îl susține pe Kerem și îi spune că Riza și Ismet le vor pregăti un grătar care este mult mai bun decât mâncarea de la restaurant.
La cină, musafirii sunt cu toții mulțumiți și acceptă să fie parteneri de afaceri, iar a doua zi, urma să semneze un contract. Dimineața, Muhsin merge cu Samet acasă la Ayse și îi ia pe Ayse și pe Kerem și îi duce acasă. El îi spune lui Kerem că s-a hotărât să se retragă din afaceri din acea zi și îi lasă pe el și pe Samet la conducerea companiei.
Kerem și Ayse se pregătesc să plece la firmă. Kerem întârzie iar Ayse îl așteaptă afară. Muammer apare și îi spune lui Ayse că a aflat că Kerem o ține acolo cu forța și a venit să o salveze. Kerem îl aude pe Muammer și merge să îl scoată afară dar Muammer începe să facă scandal și îi spune că știe despre căsătoria lor falsă. Muhsin merge să vadă ce se întâmplă și când aude cuvântul căsătorie falsă, i se face rău. Kerem apucă să îl prindă înainte să cadă pe scări.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.