Căsătorie cu bucluc episoadele 46-49 (rezumat) Ceyda se întoarce la companie

2,364

Muhsin este dus la spital și este operat. După operație nu își amintește nimic din ce s-a întâmplat înainte să facă infarctul. Kerem și Ayse se bucură dar medicul le spune că în orice moment ar putea să își amintească.
În timp ce toată familia este la spital lângă Muhsin, Ayse iasă afară în fața spitalului unde se întâlnește cu Muammer.
Ayse află de la Muammer că Ceyda i-a spus despre căsătoria ei falsă cu Kerem și l-a făcut să creadă că ea îl iubește. Ea îi povestește lui Kerem ce a făcut Ceyda, iar Kerem foarte supărat îi spune lui Ceyda că nu vrea să o mai vadă vreodată și îi cere să își dea demisia.
Ayse și Kerem sunt îngrijorați că într-o zi Muhsin își va aminti ce l-a adus în acea situație.
După 2 săptămâni, Muhsin este externat din spital.
Pentru a nu se plictisi își petrece timpul toată ziua făcând fotografii și postând pe Facebook.

Yelda găsește o fată pentru a-l căsători pe Volkan și organizează o întâlnire între cei doi la ea acasă. Yelda îl sună pe Volkan și îi spune că Muhsin are să îi spună ceva important și îl așteaptă în acea seară la cină. Volkan crede că Muhsin vrea să discute cu el ceva despre serviciu și o duce și pe Gonca cu el.
Când ajung, Yelda îi spune lui Volkan de ce l-a chemat.
Gonca pleacă acasă iar Volkan rămâne să cunoască fata. Kerem nu știa nici el nimic despre acea întâlnire și se distrează copios pe seama lui Volkan.

A doua zi, la firmă, are loc întâlnirea cu reprezentanta companiei Mostramo, o tipă prezentabilă pe nume Sirma.
Din prima zi, Sirma le spune angajatilor că va trebui să dea în șomaj cateva persoane. Ayse ripostează, mai ales că nu o place deloc pe Sirma fiindcă este prea apropiată de Kerem.
Erkut este primul concediat. Dezamăgit, merge să vorbească cu Ceyda și îi spune tot ce s-a întâmplat la firmă. Ea îi mulțumește și îi spune să stea liniștit fiindcă totul se va rezolva.

Kerem lucrează cu Sirma până seara târziu. Ayse este geloasă și merge să vadă ce se întâmplă și se ascunde în biroul alăturat. După ce Sirma pleacă, Kerem o găsește pe Ayse în birou iar ea îi spune că s-a intors la firmă fiindcă și-a uitat telefonul.
A doua zi, sfătuit de Ayse, Kerem îl sună pe Sinan și îi spune că nu este de acord să concedieze pe nici unul dintre angajați fiindcă ei sunt acolo ca o familie. Sinan îi spune că exact asta au vrut de la el și a doua zi urma să îi trimită un reprezentant cu care vor lucra.
Dimineața, Sirma le spune tuturor că ea va pleca și le prezintă noul director. Cu toții rămân surprinși când în fața lor apare Ceyda.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.