Căsătorie cu bucluc Episoadele 4,5,6 (rezumat)

0 2,113

Muhsin crede că Kerem a sedus-o pe Ayse și hotărăște împreună cu frații lui Ayse să îi căsătorească.
Kerem nu este de acord cu căsătoria și le zice părinților că va pleca de acasă, dar Muhsin îi ia mașina și îi blochează toate cardurile.
Ayse regretă un moment că a fost egoistă și nu s-a gândit deloc la Kerem dar mai apoi se gândește că a meritat să îi dea o lecție fiindcă în trecut a rănit multe fete.

Kerem încearcă să le explice părinților că Ayse a mințit că ei sunt iubiți de teama fraților ei, dar Muhsin nu îl crede și îi spune hotărât că se va căsători cu fata. Yelda nu este de acord ca fiul ei să se căsătorească cu o fată săracă, dar Muhsin nici nu vrea să audă.
Kerem încearcă din nou să o convingă pe Ayse să spună adevărul. O sună la telefon și îi spune că trebuie să se întâlnească urgent pentru a rezolva problema, dar Ayse nu poate vorbi din cauza că erau vecinele la ea pentru a o felicita că se căsătorește cu un om bogat și îi răspunde că și ea îl iubește.
Kerem decide să meargă acasă la ea să discute dar din cauza că tatăl lui i-a luat mașina, este nevoit să meargă cu autobuzul.
În autobuz îl recunoaște o fată și îi cere să facă o fotografie împreună, așa că este asaltat de cei din jur care vor cu toții să se fotografieze cu el. Când ajunge la Ayse acasă, Ayse nu vrea să îl primească dar el nu se lasă și până la urmă Ayse îl duce în camera ei să discute.
Kerem o întreabă de ce a mințit, sau dacă o interesează doar banii lui.
Ea îi spune că are nevoie doar de doi ani ca să fie căsătoriți, și în timpul ăsta va studia, va lucra și va încerca să facă economii, după care va putea sta pe propriile picioare și va scăpa de frații ei.
Riza se întoarce acasă mai devreme și când îl vede pe Kerem în camera lui Ayse vrea să îl bată. Kerem își dă seama că este în pericol și de teamă, îi spune că a venit pentru a stabili data logodnei.

Kerem și Ayse merg la cumpărături înainte de logodnă după cum este tradiția, împreună cu mamele și cumnatele lor.
‌Kerem încearcă să flirteze cu Ayse în speranța că o va face să se răzgândească cu căsătoria. Pentru prima dată Ayse se gândește să renunțe la planul ei.

Yelda se comportă foarte disprețuitor cu Ayse, iar la plecare ea plătește doar ce au cumparat Ayse și familia ei și le spune că famila lui Ayse trebuie să plătească ce a cumpărat familia mirelui.
Kerem vede scena, iar după ce pleacă Yelda aranjează cu vânzătoarea să reducă prețul fracturii, astfel încât ele pot plăti acea sumă iar diferența este trecută în contul lui.

Muhsin îi spune lui Kerem că dacă se va căsători cu Ayse și timp de șase luni va avea o căsătorie fără probleme,
îi promite că va împărți jumătate din companie lui si jumatate lui Samet iar
el se va retrage.
Kerem este foarte mulțumit de propunerea tatălui său și o sună pe Ayse. Îi spune că este de acord să se prefacă că sunt căsătoriți pentru scurt timp, fiindcă îi este milă de ea și vrea să o ajute. Ayse îi zice că este de acord dar să nu își imagineze că va fi o căsătorie reală.

Muhsin bey merge împreună cu familia acasă la Ayse să o pețească.
După ceremonia de logodnă, când inelele sunt puse, apare Samir. Fratii lui Ayse le spun musafirilor că este un băiat bolnav din sat și reușesc să îl convingă să plece.
După puțin timp apare Berk iar frații lui Ayse îl întreabă cine este. Berk le spune să o întrebe pe Ayse cine este el, iar toată lumea se întoarce spre Ayse.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.