Căsătorie cu bucluc episoadele 54,55,56 (rezumat)

2,707

Muhsin le spune lui Kerem și lui Ayse că vrea să divorțeze de Yelda. Ei îl roagă să se mai gândească câteva zile înainte de a lua o decizie.
După ce rămân singuri, Kerem îi reproșează lui Ayse că toate acestea se întâmplă din cauza ei pentru că a fost căsătorit cu forța pentru a-i salva viața și că este egoistă și încăpățânată ca socrul ei. Ayse propune să facă ceva pentru ca părinții lui să nu se despartă iar el îi spune că după ce îi va reuni se va despărți de ea.

Yelda este nemulțumită fiindcă după operație soțul ei și-a schimbat comportamentul și se îmbracă ca un adolescent și umblă cu Rifat care a fost divorțat și căsătorit de mai multe ori. Muhsin îi spune că de aici înainte ăsta va fi felul lui de a se îmbrăca fiindcă înainte ea îi cumpăra haine și îl îmbrăca ca pe un bunic.

Kerem și Ayse află că Muhsin a retras de la companie o sumă mare de bani, ceea ce îl face pe Kerem să bănuiască că Yelda a avut dreptate când i-a spus că Muhsin o înșeală cu altă femeie. Amândoi, împreună cu Volkan îl urmăresc pe Muhsin. Îl găsesc la o fermă stând de vorbă cu o femeie dar până la urmă, după multe peripeții, ei descoperă că Muhsin a mers acolo pentru a cumpăra un cal.

Mehalat merge la Yelda în vizită și o găsește băută și plângând că soțul ei o înșeală. Mehalat o duce în cartierul ei la o petrecere cu prietenele. Yelda se distrează și le invită pe toate la cină următoarea săptămână.

Din greșeală, Yelda află de la Volkan că Muhsin vrea să divorțeze de ea. Ea este foarte supărată și nu îi spune nimic lui Muhsin, dar a doua zi dimineața îi spune că vrea să divorțeze de el.

Ceyda o șantajează pe Ayse pentru a divorța de Kerem. Îi spune că a aflat că Muhsin a retras o sumă imensă de bani de la companie și o amenință că dacă nu va semna actele de divorț, va spune superiorilor săi iar Muhsin va avea de suferit.
Ayse semnează actele de divorț și i le dă lui Kerem.
Kerem este necăjit fiindcă el s-a răzgândit deja în privința divorțului și a rupt actele pe care le semnase cu o zi înainte dar nu îi spune nimic lui Ayse.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.