Căsătorie cu bucluc Episoadele 61,62,63,64 (rezumat)

2,581

Din cauza lui Volkan, decizia de divorț este amânată iar Kerem și Ayse sunt nevoiți să meargă la un consilier matrimonial pentru a obține un raport care să dovedească incompatibilitatea lor în căsnicie.
Kerem și Ayse încearcă să găsească o poveste despre motivul separării lor. Ayse îi propune să spună că s-a căsătorit cu el doar pentru banii lui, însă când Kerem spune asta, Ayse începe să plângă fiindcă se simte jignită că el chiar a crezut că ea a vrut banii lui.

Muhsin se ceartă cu Yelda și pleacă în oraș cu Rifat. Kerem și Ayse îl urmăresc și îi găsesc într-un restaurant.
Kerem merge să discute cu Muhsin și să îl convingă să se întoarcă acasă. Între timp, Ayse stă singură la o masă și începe să bea. Când se întorc acasă, ea încearcă să îi spună lui Kerem că a semnat actele de divorț din cauza lui Ceyda dar se răzgândește.

Nazmiye găsește o viitoare mireasă pentru Erkut și stabilește o întâlnire între cei doi, dar planul ei eșuează când Erkut apare acasă cu fata cu părul albastru.

Bătrânul de la cabană găsește origami-ul în formă de lebădă și îl trimite lui Muhsin împreună cu un bilet în care îi scria că fiul lui l-a uitat acolo. Din întâmplare, Ayse deschide cutia și când vede lebăda își dă seama că Kerem a fost băiatul care a sărutat-o prima dată și că s-a căsătorit cu prima ei dragoste.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.