Căsătorie cu bucluc Episoadele 65,66,67 (rezumat)

2,716

Kerem își dă seama că Ayse a deschis cutia de la Resim și că a înțeles că el este copilul care a sărutat-o. Ayse încearcă să deschidă subiectul pentru a-l face să mărturisească dar de fiecare dată Kerem încearcă să scape.
Kerem îi povestește lui Volkan incidentul cu lebăda și amândoi fac un plan pentru ca Ayse să nu se creadă specială.

Muhsin își cere scuze de la Yelda și se împacă cu ea.
Yelda merge la mama lui Ayse și îi mulțumește că a fost lângă ea când i-a fost greu și o invită la cină.

Nazmiye îi spune lui Feyza să stea departe de Erkut dar ea o asigură că nu este nimic între ei. Visele lui Erkut sunt spulberate și devine foarte trist când Feyza glumește cu el despre cum s-a întâmplat această neînțelegere.
Hulya îi spune lui Muhsin că Kerem și Ayse vor divorța. Ayse aude discuția lor și se sfătuiește cu Kerem cum să îl convingă pe Muhsin că ei sunt fericiți și că nu au nici o intenție să divorțeze. Seara, la cină, când familia lui Ayse este invitată la masă de Yelda, Kerem apare acasă cu un tort și un cadou pentru Ayse și le spune tuturor că sărbătoresc aniversarea de când s-au ținut prima dată de mână. Fiindcă nu avea timp, Kerem îl rugase pe Volkan să cumpere el un cadou pentru Ayse, așa că Kerem nici nu bănuia ce surpriză îl așteaptă.
După cină, Kerem îi dă cadoul lui Ayse și îi spune să îl deschidă în fața tuturor, dar cu toții se simt jenați când văd o lenjerie de dama. Mai târziu, Ayse îi reproșează lui Kerem că a făcut-o de rușine în fața familiei iar el îi cere iertare și își spune că se va răzbuna pe Volkan.
Ceyda găsește origami-ul în formă de lebădă pe biroul lui Kerem și vrea să îi facă o surpriză.
Dimineața, când Kerem și Ayse merg la birou îi așteaptă marea surpriză. Foarte emoționată, Ayse îl îmbrățișează pe Kerem crezând că el a pregătit totul cu intenția de a-i mărturisi dragostea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.