Căsătorie cu bucluc episoadele 75-78 (rezumat) Kerem si Ayse devin iubiti

3,276

Kerem îi mărturisește dragostea lui Ayse dar ea nu poate să îi dea un răspuns fiindcă soacra ei tocmai i-a spus că știe de căsătoria lor falsă.
În acea seară îl evită pe Kerem iar următoarea zi Yelda și Ceyda îi cer să îl facă pe Kerem să nu o mai iubească și abia apoi să divorțeze. Fiindcă Ceyda îl cunoaște bine pe Kerem, ea îi va spune ce trebuie să facă pentru ca el să își schimbe părerea despre ea. Cele două o amenință că vor spune familiei ei despre căsătoria falsă.
Ayse se duce acasă decisă să le spună ea însă chiar atunci ei discută despre o fată din vecini care și-a mințit familia și a fugit cu un bărbat. Văzând reacțiile mamei și fratelui ei, Ayse se răzgândește.

Ayse merge apoi la firmă și îi spune repezită lui Kerem că îl iubește apoi fuge din biroul lui. El este nedumerit fiindcă se aștepta la un moment mai romantic.
După aceea Yelda o pune să îi ceară cardul de credit și să meargă la cumpărături cu Hulya.
Melahat află că Riza și soția lui vor să se mute și decide să se mute ea cu Erkut în altă casă. Îi povestește lui Yelda iar ea propune să se mute în una din casele lor.
Ayse trebuie să îi ceară lui Kerem o casă pentru familia ei apoi o mașină pentru ea. Când el îi dăruiește o mașină, ea îi spune că nu i-o place.
În plus dă interviuri absurde jurnaliştilor pe care îi întâlneşte când este la cumpărături cu Hülya și îl alintă Keroș, ceea ce lui nu îi place, este capricioasă iar la filmări are o mulțime de cerințe care îi scoate pe toți din sărite.
Kerem nu înțelege de ce s-a schimbat brusc și o întreabă ce s-a întâmplat cu ea. Ayse continuă să facă tot felul de lucruri neplăcute.
Văzând că nimic nu funcționează și Kerem este la fel de îndrăgostit de Ayse, Yelda pune la cale alt plan.
Ayse trebuie să o insulte ceea ce îl supără foarte tare pe Kerem și se ceartă cu ea. După aceea, Yelda îi spune lui Ayse că este momentul să îl părăsească pe Kerem.
Mai târziu, Kerem încearcă să vorbească din nou cu soția sa și să înțeleagă care este problema ei, fiind dispus să se mute împreună separat și să renunțe la companie dacă ea asta își dorește.
Ayse nu mai vrea să continue jocul lui Yelda și îi spune că îl iubește.

Erkut află că Feyza își caută un coleg de apartament. Întâi se gândește cum să o împiedice să locuiască cu un bărbat apoi vrea să se mute el cu ea. Chiar atunci Melahat se hotărâse să se mute iar el nu poate să o lase singură.
Atunci Erkut ia toate anunțurile puse de Feyza la companie și răspândește zvonul că are gândaci în casă, astfel nici un bărbat nu vrea să locuiască cu ea.

Acesta este rezumatul episodului 22 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.