Casatorie cu bucluc Episoadele 7,8,9 (rezumat) Kerem si Ayse se casatoresc

0 1,716

Sabri și Berk încep să se lupte între ei.
Muhsin nu mai știe ce să creadă iar Yelda este hotărâtă să împiedice căsătoria. Kerem este bucuros că s-au petrecut astfel de incidente și speră că Muhsin nu îl va mai obliga să se căsătorească, dar Muhsin îi spune că dacă nu se va căsători nu va vedea nici o companie.
Riza este foarte supărat pe Ayse din cauza lui Berk. Îi urează căsătorie fericită dar îi spune că din acea zi nu va mai avea un frate.
A doua zi, Ayse se întâlnește cu Kerem la o cafenea. Ea îi spune că ar vrea să renunțe dar el o convinge că vrea să o ajute și îi promite că îi va explica el lui Riza că între ea și Berk nu a fost nimic.
Kerem merge la întâlnire cu Riza și rezolvă problema, dar Riza îl întreabă cum s-au cunoscut el și Ayse. Kerem îi promite că va veni cu Ayse și îi vor povesti amândoi.
Kerem se întâlnește din nou cu Ayse și împreună alcătuiesc o poveste pe care o spun și lui Muhsin.
În ciuda soției sale, Muhsin stabilește să se facă nunta în 2 zile chiar în propria casă.

Între timp Ayse află că Kerem are și el un interes de la această căsătorie și îl ceartă pentru că a mințit-o și a lăsat-o să își facă probleme de conștiință.
Ceyda, prietena din copilărie a lui Kerem este îndrăgostită de el și încearcă să afle ceva care ar putea împiedica căsătoria lui cu Ayse.
Ceyda încearcă să afle informații de la Berk dar el nu vrea să îi spună nimic și o trimite la Gonca, prietena lui Ayse, dar mai târziu el se răzgândește și îi povesteste despre relația lui cu Ayse și îi arată fotografii cu ei împreună.
Ceyda îi oferă bani dar Gonca nu acceptă să își trădeze prietena.

Ceyda și Yelda fac un nou plan împreună. Îi cer lui Kerem să o convingă pe Ayse să semneze un contract de căsătorie.
Ayse refuză să semneze contractul spunând că ar fi o insultă pentru ea și pentru familia ei dar Kerem îi falsifică semnatura și semnează contractul fără ca ea să știe.
Yelda este impresionată fiindcă nu se aștepta ca Ayse să semneze contractul.

Sabri plănuiește să o răpească pe Ayse dar nu reușește și în cele din urmă renunță la speranța de a fi cu ea și acceptă să se căsătorească cu o fată de la țară pe care mama lui i-a găsit-o.
În ziua nunții, Ayse îl așteaptă pe Kerem să meargă după ea acasă așa cum cere tradiția dar Kerem îi spune la telefon să ia un taxi și să meargă la el acasă unde va avea loc nunta.
Muhsin când aude îl ceartă pe Kerem și îl ia cu el și împreună cu tot alaiul merg după mireasă.
Mai târziu, Ayse află de la Ceyda că ea a semnat un contract prenupțial. Ayse este foarte revoltată și îi spune lui Kerem că nu se va mai căsători cu el. El încearcă să o convingă pe Yelda să anuleze contractul dar ea nu vrea. Când află de contract, Muhsin îl rupe.
După petrecerea de nuntă, Kerem o lasă pe Ayse singură și merge la o petrecere la Volkan acasă.
Din cauza că Yelda este supărată pe el, Muhsin este nevoit să doarmă în salon. El îl vede pe Kerem când pleacă și îl urmărește până acasă la Volkan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.