Căsătorie cu bucluc episoadele 79-81 (rezumat)

2,598

Ayşe îi spune lui Kerem despre planul lui Yelda prin care vrea să îi despartă.
Cei doi îndrăgostiți pun la cale alt plan pentru a o convinge că se iubesc și că Ayse nu se folosește de Kerem.
Kerem se preface că este foarte deprimat din cauza atitudinii lui Ayșe față de el din ultimul timp, nu mai mănâncă și zice că nu poate dormi.
Yelda este îngrijorată când îl vede astfel. Ayse încearcă să îi spună că face o greșeală că vrea să îi despartă fiindcă s-au îndrăgostit unul de celălalt iar Yelda începe să cedeze.

Partenerii și clienții companiei sunt nemulțumiți din cauza interviului acordat de Ayse în episodul anterior, când încerca să îl îndepărteze pe Kerem.
Pentru a repara reputația ei și a companiei, ea și Kerem fac voluntariat în cartierul ei și împart o masă caldă sărmanilor. Volkan îi filmează și postează pe rețelele de socializare iar jurnaliştii merg şi le iau interviuri.
Un băiat de pe stradă le spune că și-a pierdut familia iar Ayse începe o campanie pentru găsirea familiei pe rețelele de socializare.

Feyza încă își caută un coleg de apartament iar Erkut îi propune să locuiască împreună.
Feyza este de acord dar îi spune că trebuie să își ia mobilier pentru camera lui. Erkut îl convinge pe Kadir să îi vândă mobilă în rate apoi stârnește intenționat o ceartă acasă și spune că el vrea să se mute.
Atilla află că Feyza va locui cu Erkut și îi spune fetei că el a răspândit zvonul că are gândaci în casă. Atunci, Feyza trimite înapoi mobilierul lui Erkut când este livrat.

Ayşe povesteşte că tatăl ei a fost girant pentru un prieten, că persoana aceea a ajuns foarte bogată dar tatăl ei și-a pierdut afacerea.
Întâmplător, Samet găsește în arhiva companiei un document pe care este scris numele tatălui lui Ayşe. Când Muhsin vede documentul, intră în panică și îl arde.

Kerem merge acasă beat și supărat ca să o facă pe Yelda să-i fie milă de el. Îi spune cât de mult o iubește pe Ayșe iar Yelda se hotărăște să nu se mai opună relației lor.
Dimineața următoare, Kerem și Ayşe merg pe faleză la un restaurant. Yelda merge după ei și îi aude vorbind că Kerem s-a prefăcut pentru a o păcăli pe ea.
Ceyda îi oferă lui Gonca bani, casă și mașină pentru a minți că ea și Ayse au plănuit împreună căsătoria falsă și Kerem a căzut în plasa lor.

Acesta este rezumatul episodului 23 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.