Căsătorie cu bucluc episoadele 82,83,84 (rezumat)

2,707

În timp ce Kerem și Ayse sunt fericiți că nu mai este nici un obstacol în calea relației lor, Yelda îi spune lui Melahat despre căsătoria lor falsă. Din cauza șocului, Melahat ajunge la spital cu tensiune mare.
Ayse și Kerem merg la ea și încearcă să îi spună că lucrurile nu stau chiar așa. Melahat le spune să divorțeze dar până atunci nu îi va lăsa să locuiască împreună și face tot posibilul să nu lase cuplul să se întâlnească. Fraților ei și lui Muhsin sau vecinilor nu le vor spune nimic.
O face pe Ayşe să se întoarcă acasă, sub pretextul că se simte rău. Apoi merge cu ea la companie și este tot timpul cu ochii pe ei. Atat Yelda cât și Ceyda sunt mulțumite.
Kerem și Ayse caută oportunități de a se întâlni.
Ayşe îl strecoară pe Kerem în camera ei seara și adorm în timp ce urmăresc un film împreună.
Când Kerem iese din casă în zori, îl prinde pe hoțul cartierului și devine erou.

Kerem află că Samet a găsit în arhiva companiei un contract de vânzare a cafenelei tatălui lui Ayse.
Mai târziu, Riza îi povestește lui Kerem că tatăl lor a murit de supărare când a fost trădat de prietenul lui și și-a pierdut cafeneaua. Ulterior a recuperat-o dar Riza nu știe cum.
Kerem se gândește că Muhsin l-a ajutat să-și recupereze localul și dacă va dezvălui acest lucru, l-ar ajuta să o îmbuneze pe Melahat.
Îl roagă pe contabil să se intereseze despre asta.

După trei zile, Kerem îi spune lui Melahat că Ayse trebuie să se întoarcă acasă la el, altfel Muhsin va bănui că ceva nu este în regulă. Melahat merge și ea cu Ayse și rămâne câteva zile la vilă sub pretextul că s-a certat cu nora ei.
După cină, Kerem și Ayse se întâlnesc pe furiș în curte iar Melahat îi aude povestind despre cum s-au înțeles să se căsătorească și despre cum s-au îndrăgostit pe parcurs. Aflând că se iubesc, nu mai vrea să îi despartă și le va fi alături atunci când le vor spune celorlalți.

Gonca îl face gelos pe Volkan vorbind mereu la telefon cu cineva.
Volkan o urmărește când pleacă acasă de la serviciu și vede că se întâlnește cu un bărbat. La urmă află că este vărul ei.

Kerem află de la contabil că tatăl lui Ayse îi datora bani lui Muhsin iar Muhsin i-a luat cafeneaua în schimbul datoriei. Atunci tatăl lui Ayse s-a îmbolnăvit de supărare și a murit.

Acesta este rezumatul episodului 24 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.