Căsătorie cu bucluc episoadele 88,89,90 (rezumat)

2,698

Kerem îi spune lui Volkan că s-a hotărât să nu îi zică lui Ayse că Muhsin i-a luat cafeneaua tatălui său și să distrugă documentele. Ayse aude o parte din discuție și devine suspicioasă.

Mai târziu, la companie, Kerem pierde dosarul cu documentele legate de vânzarea cafenelei.
După ce i-a eșuat planul de la petrecere, Yelda renunță să mai încerce să îi despartă pe Kerem și pe Ayse și începe să bea un sirop sedativ care o face mereu să râdă.
Ceyda este foarte deprimată dar urmează sfatul lui Yelda și acceptă că a pierdut. Siropul lui Yelda o ajută și pe ea să facă față situației.
Ceyda găsește dosarul rătăcit de Kerem dar fiind sub efectul siropului, nu realizează ce este.
Dosarul ajunge la Muhsin alături de alte dosare. Le duce acasă pentru a le citi și fără să observe el, chiar documentele acelea cad sub canapea. Rămâne de văzut cine le va găsi.

Nazmiye își vede soțul dansând tango cu o tipă la cursul de dans și face o scenă de gelozie. Femeile din cartier sunt de partea ei, în timp ce bărbații îl susțin pe Riza.
Nazmiye face tot posibilul să îl enerveze pe Rıza și să îl facă gelos.
Își cumpără ținute provocatoare și merge la cină cu colegii ei din liceu. Este o seară plină de evenimente din cauza lui Riza care li se alătură și a unei soții geloase dar la final, cuplul rămâne singur, se îmbată și se împacă.

Mete, un vechi prieten al lui Kerem și al lui Volkan, vine în vizită. S-a logodit și vrea ca Kerem să își țină promisiunea făcută în urmă cu ceva timp și să îi organizeze petrecerea burlacilor.
Kerem și Volkan refuză pentru că se tem de iubitele lor, dar cedează când Mete amenință că îi va arăta lui Ayse fotografii cu aventurile lui Kerem din trecut.
Ayse este suspicioasă când vede că Kerem vorbește mereu la telefon pe ascuns. Noaptea când el doarme, îi deschide telefonul și găsește fotografiile trimise de Mete. Următoarea zi, îl urmărește când merge la un restaurant crezând că se întâlnește cu o femeie.
Este prinsă și stânjenită când află că de fapt s-a întâlnit cu avocatul.

În acea seară, Kerem și Volkan reușesc să organizeze petrecerea burlacilor pentru Mete, după ce le conving pe fete că vor lucra până târziu.
Gonca bănuiește că le-au mințit și o convinge pe Ayse să meargă acasă la Volkan să îi verifice.
Volkan are o aplicație pe telefon care îl anunță când Gonca se apropie de el și reușește să ascundă petrecăreții în altă cameră înainte de a ajunge fetele.
Pe când să le convingă că lucrează din greu, apare poliția la ușă pentru că vecinii s-au plâns de zgomotul de la petrecere.
Atunci Ayse verifică dormitorul și găsește invitații ascunși. De parcă nu ar fi fost de ajuns, iese și dansatoarea din tort.
Volkan leșină.
Când se întorc acasă, în timp ce Kerem se străduiește să își facă soția să îl ierte, primesc un telefon de la Volkan, care îi cheamă disperat în ajutor fiindcă logodnica lui Mete a aflat de petrecere și s-a despărțit de el iar acum Mete vrea să se arunce cu mașina în mare. Volkan este și el în mașină, legat de Mete.

Acesta este rezumatul episodului 26 original.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.