Căsătorie cu bucluc episoadele 98-100 (rezumat)

2,395

Melahat le spune lui Riza, lui Erkut și lui Muhsin de căsătoria falsă. În timp ce Kerem și Ayse, luați prin surprindere, se gândesc cum să explice totul, Riza spune că Melahat confundă viața reală cu serialele.
Ayşe se hotărăște să spună tuturor adevărul înainte de petrecerea de Revelion. Kerem, în schimb, vrea să amâne și cei doi iubiți se ceartă pe tema aceasta. Ayşe refuză să poarte inelul de logodnă înainte de a spune celor dragi adevărul.

La companie are loc o petrecere de sfârșit de an. Gonca se așteaptă ca Volkan să o ceară în căsătorie însă el s-a răzgândit fiindcă nu este pregătit pentru un pas atât de mare și îi dăruiește un colier.

Erkut care se bâlbâie când se sperie de ceva sau se supără foarte tare, începe să se bâlbâie când se gândește la posibilitatea ca căsătoria lui Ayse să fie falsă.
Feyza și Atilla încearcă să îl ajute să depășească această situație. Erkut le spune că îi trece dacă îl vor surprinde cu un motiv de bucurie ori cu o sperietură bună.
Atilla încearcă să îl sperie și se alege cu o palmă sănătoasă.
La petrecere, Feyza îl sărută pe obraz pe Erkut și parcă îi mai trece.

Urmând sfaturile lui Melahat și Erkut, Rıza încearcă să o facă pe Nazmiye să-l ierte, dar soția lui îl dă afară din casă.
Muhsin îi spune lui Kerem că nu i-a luat cafeneaua tatălui lui Ayse, ci totul a fost o înscenare pentru a-l ajuta să nu o piardă din cauza datoriilor.

Ceyda face planuri cu documentele primite de la Hülya.
Îl trage de limbă pe Erkut pentru a afla mai multe detalii despre cum a pierdut tatăl lui cafeneaua apoi face copii ale documentelor și le pune printre cadourile de Revelion.

Hulya insistă că își dorește un brad de sărbători, la fel ca amicii lor din înalta societate.
Samet scoate un brăduț artificil din depozit, vechi de zeci de ani. Desigur, lui Hulya nu-i place.
La insistențele ei, Samet merge la o seră să cumpere unul însă toți brazii s-au vândut. Proprietarului îi este milă de Samet care nu îndrăznește să se întoarcă la soție fără brad și îi spune să taie bradul ornamental pe care îl are în curte.
Toată lumea se alarmează când află că Samet a fost atacat de o veveriță în timp ce îl tăia.

În seara de Revelion, familia Yigiter îi invită la cină pe părinții lui Ayşe, pe Gonca și pe Volkan.
Muhsin ține un discurs frumos.
Riza și Nazmiye se împacă.
Ayşe şi Kerem caută prilejul potrivit pentru a spune familiei de căsătoria falsă.
În timp ce toți își deschid cadourile, Riza deschide pachetul cu acte pe care Ceyda l-a lăsat în secret acasă și își dă seama că Muhsin i-a luat cafeneaua tatălui său.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.