Căsătorie cu bucluc episoadele 1,2,3 (rezumat)

0 1,875

Ayse locuiește cu mama ei, cu cei doi frați mai mari Riza și Erkut, și cumnata sa Nazmi, soția lui Riza.
Ayse lucrează de câțiva ani la fabrica de textile a lui Muhsin bey. Muhsin a fost prieten cu tatăl lui Ayse cand au fost în armată și a luat-o pe Ayse sub protecția lui.
Ayse are un iubit pe nume Berk dar se întâlnesc pe ascuns pentru a nu afla frații ei care sunt foarte severi cu ea.

Kerem este fiul cel mai tânăr al lui Muhsin, care este proprietarul fabricii unde lucrează Ayse.
Fratele său Samet și Muhsin conduc afacerea.
Kerem este un tip atrăgător, căruia îi place să ducă o viață libertină, până într-o zi când o fată cu care petrece o noapte se îndrăgostește de el și din cauza că el o abandonează, vrea să se sinucidă. El și prietenul său Volkan o duc la spital și după ce fata este salvată, Kerem îi promite lui Volkan că o să se schimbe și nu o să mai rănească niciodată pe cineva.

Într-o zi, când Kerem merge la fabrică, tatăl său vrând să îl pedepsească îl trimite să lucreze cu angajații. În pauză, când Ayse trece pe lângă el pentru a merge la sala de mese, Kerem, foarte sigur pe sine speră că fata va întoarce capul după el, cum de obicei se întâmpla cu alte fete, dar Ayse nu schițează nici măcar un gest. El o strigă iar Ayse îi vorbește foarte rece.
Mehsin vede scena si după ce pleacă Ayse îi spune lui Kerem că nu vrea nici măcar să îl vadă în apropierea fetei fiindcă este fata prietenului său din armată, altfel îl avertizează că îl va dezmoșteni.

Frații lui Ayse vor să o căsătorească cu un baiat bogat pe nume Sabri, fiul lui Kadir, proprietarul unui magazin de mobilă.
A doua zi dimineața, Riza îi cere lui Ayse să meargă la serviciu și să demisioneze.
Ayse își ia rămas bun de la Muhsin iar el o întreabă ce nemulțumiri are de pleacă de la fabrica iar ea îi spune că așa a hotărât fratele ei ca un timp să nu mai lucreze. El îi spune că oricând se va putea întoarce la serviciu.
După ce pleacă Ayse, Muhsin îl întreabă pe Kerem cu ce a supărat fata încât și-a dat demisia.
Ayse se întâlnește cu Berk și îi spune că frații lui vor să o căsătorească cu Sabri. El îi zice să stea liniștită fiindcă va discuta cu părinții lui și vor merge să o ceară în căsătorie, dar tatăl lui îi spune că fata și familia ei nu sunt potrivite pentru ei.
Familia lui Sabri merge seara acasă la Ayse să o pețească. Ayse speră că Berk o va salva în ultimul moment dar el nu îndrăznește să îi spună că tatăl lui nu este de acord să se căsătorească cu ea. Berk îi scrie un mesaj că nu este pregătit pentru căsătorie fiindcă vrea să studieze. Ayse vede mesajul exact când pețitorii au venit să o ceară. Ea se preface că este bucuroasă și merge la bucătărie să prepare cafeaua dar fuge pe geam și merge la Gonca, prietena ei unde are o altă surpriză când îl găsește pe Berk acolo și își dă seama că el o înșeală cu Gonca. Ayse pleacă necăjită la fabrică. Deschide ușa fiindcă au rămas cheile la ea și intenționează să rămână acolo până dimineața. Kerem merge și el la atelier fiindcă avea ceva de lucru și o găsește pe Ayse acolo. Ea îi povestește ce a pățit iar el îi promite că o va ajuta și nu îi va lăsa pe frații ei să o căsătorească cu forța. Între timp frații ei află că Ayse a fugit și că este la fabrică cu Kerem. Ei cred că Kerem a răpit-o și merg acolo cu mai mulți bărbați din sat și vor să dea foc fabricii. Apare Muhsin și încearcă să calmeze lucrurile dar nu reușește.
Kerem îi zice lui Ayse să iasă la geam să vorbească cu ei și să le spună adevărul că el nu are nici o vină, dar Ayse le spune că ea și Kerem sunt iubiți de mult timp si nimeni nu îi va putea despărți. Când aude asta, Kerem cade jos și își pierde cunoștința.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.