Cine este actorul Eren Vurdem (Mert, serialul Infidelul)

1,672

Actorul turc Eren Vurdem, care joacă rolul lui Mert în serialul Infidelul, s-a născut pe data de 7 octombrie 1988 în orașul Konya.
După absolvirea Facultății de Teatru la Universitatea Haliç, Eren și-a început cariera cu un rol în serialul “Hesaplașma”.

A devenit cunoscut pentru serialul de comedie romantică “Parola: Te iubesc” în care a avut rolul personajului Çinar.
Punctul de cotitură al carierei sale a fost serialul de acțiune “Soz”, în care a jucat timp de 3 sezoane rolul sergentului Ateş Acar.
A urmat serialul istoric Kuruluș Osman în care a dat viață căpeteniei Konur Alp, rol care i-a adus și mai mulți fani.
În 2020 a fost cooptat în distribuția serialului “Infidelul”.

Filmografie
Seriale
2009 – Hesaplaşma (Ali)
2010-2012 – Şefkat Tepe (Çavuş Erhan)
2012 – Şubat (Muyo)
2013 – Arka Sokaklar (Osman)
2015-2016 – İnadına Aşk (Çınar Barutçu)
2017-2019 – Söz (Başçavuş Ateş Acar)
2019-2020 – Kuruluş Osman (Konur Alp)
2020-2021 – Sadakatsiz (Mert)
2021 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Yakup)
2022 – Ben Bu Cihana Sığmazam 

Filme
2015 – Son Mektup (Erenköy Asker)
2016 – Yolculuk
2017 – Sümela’nın Şifresi 3: CünyorTemel
2017 – Kurt Kapanı (Yavuz)
2019 – Ne Olur Gitme
2020 – Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı

Actorul este într-o relație cu cântăreața Derya Yıldırım din anul 2020.
Înainte de actorie a fost boxer profesionist și cântăreț de muzică rap. A susținut multe concerte underground. Numele de scenă al lui Eren Vurdem este MC Neșter.
Este suporter al echipei Beșiktaș.
Îi plac filmele scince fiction iar culoarea lui favorită este negru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.