Cine este actrița Gizem Gunes (Cemre din serialul turcesc “Aripi frânte”)?

276

Gizem Güneş este o actriță turcă care s-a născut la Istanbul, Turcia pe data de 30 noiembrie 1995.
Încă din copilărie, frumoasa actriță a avut un mare interes pentru actorie și dans.
Prima dată a apărut într-o reclamă la vârsta de 5 ani.
A intrat în lumea actoriei încă de la vârsta de 12 ani interpretând personajul Buket Evliyaoglu în serialul de televiziune “O mie și una de nopți” în care joacă alături de mari actori precum Halit Ergenc și Berguzar Korel.

Gizem Gunes a absolvit Facultatea de Limba Franceză din cadrul Universității Marmara.
În timp ce studia la universitate a studiat și actoria iar azi se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din Turcia.

S-a făcut cunoscută publicului cu personajul Cemre pe care l-a interpretat în serialul “Aripi frânte”.

Este o fire veselă, energică, îi place să cânte, să danseze, practică pilates, mersul pe jos, iar în timpul liber îi place să călătorească.

Filmografie:
2019 / 2021– Kuzey Yıldızı: İlk Aşk / Feride Mollaoğlu
2019 – Sesinde Aşk Var / Selin Akdemir
2018 : 4N1K : Yeni Başlangıçlar/ Bade Özkan
2017/2018 – Kanatsız Kuşlar / Cemre
2017 – İçimdeki Fırtına
2013 – Her Şey Yolunda Merkez
2011 – Moya Hitit Yıldızi
2007/2009 – Binbir Gece / Buket Evliyaoğlu

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.