Coliziunea / Carpisma – episodul 19 (rezumat)

0 1,727

În episodul anterior, Kadir, Zeynep, Cemre și Kerem au fost urmăriți cu mașina, atacați și atrași într-o zonă izolată unde sunt așteptați de Ivan și Cansiz. Kadir iese din mașină și apoi observă că este o bombă sub ea. Ivan detonează bomba dar nu explodează mașina lor ci mașina care i-a urmărit. Cansiz este în spatele acestui lucru.

Ivan le spune oamenilor săi să îl ucidă pe Kadir. Apar două mașini cu niște tipi mascați care îi ucid pe oamenii lui Ivan și îi salvează pe Kadir și pe ceilalți. Cansiz îl avertizează pe Ivan că nimeni nu îi va ucide fiul atâta timp cât el e în viață.
Când ajunge poliția acolo, Kadir află că bomba era dezamorsată și își dă seama că cineva îl protejează dar nu bănuiește cine.

A doua zi, Veli o urmărește pe rusoaică și ajunge într-o cameră de hotel unde este așteptat de Ivan și mafioții lui. Ivan îl duce la o fabrică și îl bate ca să o cheme pe Zeynep dar Veli stă liniștit pentru că Kadir știa că se va întâlni cu Ivan și i-a pus un dispozitiv de urmărire ca să îl găsească și să îl ajute. Veli i-a cerut să îl lase pe el să îl ucidă pe Ivan. Totuși în urma torturii Veli cedează, o sună pe Zeynep și o cheamă să se întâlnească cu el în locul unde i-a spus Ivan.

Între timp Cemre și Kerem o salvează pe Meral.

Într-un final ajunge și Kadir la fabrică iar Cansiz află despre asta de la oamenii lui.
Kadir îl bate pe Ivan și când îndreaptă arma spre el să îl împuște, Veli strigă să i-l lase lui. Ivan râde de ei și chiar atunci intră un om de-al său cu Zeynep, cu arma îndreptată spre ea.

Ivan le spune că omul care îl protejează pe Kadir a dat ordinul să fie ucisă familia lui Veli. Veli știe că Cansiz își protejează fiul și își dă seama că el este. Apare Cansiz iar Ivan și oamenii lui sunt uciși.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.