Destăinuiri episodul 6 (rezumat)

910

Episodul începe cu povestea lui Osman, care a fost plasat într-un orfelinat după ce mama lui a fost împușcată și ucisă de un glonț rătăcit la un alai de nuntă.
În ziua aceea, Osman era în oraș cu mama lui, la cumpărături și a primit cadou un fluier de la o vânzătoare.
Pe drum, i s-a făcut sete și mama lui i-a spus să o aștepte afară până când ea a intrat la un magazin să cumpere apă. I-a spus să fluiere dacă se întâmplă ceva și se sperie, și ea se va întoarce la el imediat. Atunci a trecut alaiul de nuntă și după obiceiul de acolo, cineva trăgea focuri de armă.
Femeia privea alaiul pe fereastra magazinului și când Osman s-a speriat din cauza focurilor de armă și a început să fluiere, ea a fugit la el și a fost nimerită de un glonț.
Din ziua când Osman ajunge la orfelinat, sună continuu din fluier. Neputând să îl liniștească nicicum, directoarea îl duce la cabinetul Manolya.
Ayşe este îngrijorată pentru că este primul ei caz mai dificil. Ea înțelege că fluieratul este strigătul de ajutor al copilului și reușește să îl liniștească. Osman plânge și își descarcă sufletul iar Ayşe îl consolează. Când pleacă, Osman o îmbrățișează și o întreabă dacă poate să îl ia acasă la ea, să nu îl mai trimită la orfelinat.
Ayşe este afectată profund de acest caz dar colegii ei l-au trimis pe Osman la ea pentru ca să se obișnuiască cu pacienții care au povești mai dureroase și să învețe cum să nu se lase copleșită.

Pentru a o face pe Alya să vorbească, doctorița Manolya spune noi povești care îi vor aminti de trecutul ei.
Alya o aseamănă pe mama ei cu o prințesă care are totul, frumusețe, iubire și aprecierea tuturor. Chiar dacă ea a fost nefericită în viață, Alya consideră că a fost mult mai avantajată decât ea care a fost urâtă de toți și ignorată și își dorește ca măcar o zi din viață să fie văzută și tratată ca om.
Povestește că mama ei era văzută în casă ca o intrusă pentru că era de la oraș, ținuta și atitudinea ei erau diferite.
Mama ei a făcut orice pentru ca soacra ei să fie mulțumită de ea. Faptul că o trata rău pe Alya, era unul din lucrurile care o mulțumeau pe bătrână.
Mama ei era slugă pentru bunica ei iar Alya era slugă pentru verișorii ei.

Ahmet a făcut deja primul pas spre împăcarea cu fosta soție și a deschis procesul de divorț cu Sibel. Acum s-a convins că ea nu îl iubește pentru că singurul motiv pentru care a deranjat-o ideea divorțului, a fost pierderea averii lui. El a acceptat să îi dea tot ce dorește.
Pe parcursul ședinței de terapie, dezvăluie că se învinuiește pentru boala și moartea mamei lui. Tatăl lui i-a spus că el este de vină că a murit și Ahmet a trăit toată viața crezând că a obosit-o prea mult pentru că ea se străduia să îl hrănească și să aibă grijă de el chiar și când se simțea foarte rău.
Acum este hotărât să o salveze pe fosta lui soție pentru că pe mama lui nu a putut. După ce pleacă din cabinetul doctoriței Piraye, o vizitează pe Ceyda la spital. Chiar dacă ea nu vrea să se împace cu el, Ahmet vrea măcar să îi fie alături.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.