Dl Greșeală (Mr Wrong) Episoadele 16-17-18 Rezumat

0 741

Ozgur si Ezgi se întorc la Istanbul. Amândoi păstrează distanța unul față de celălalt, încercând să își ascundă adevăratele sentimente.
A doua zi dimineața, amândoi ies din casă în același timp așa că merg împreună la serviciu.
Mai târziu, Serdar o sună și îi dă întâlnire în acea seară iar Ozgur aude și se preface că nu îi pasă.
O lasă să plece mai devreme de la serviciu pentru a se pregăti dar ea îi zice că ar putea să își amâne întâlnirea pentru altă dată și să rămână la serviciu dacă este nevoie de ea. El îi spune că nu este nevoie să rămână iar ea pleacă.

Seara, după ce se pregătește pentru întâlnirea cu Serdar, ea iese în terasă unde se întâlnește cu Ozgur.
Serdar o sună și îi spune că trebuie să amâne întâlnirea pentru a doua zi fiindcă are o urgență la serviciu.
Ozgur aude discuția lor și se bucură dar nu lasă să se observe asta.
Până la urmă Ezgi și Ozgur au parte de o seară minunată în terasă unde iau cina împreună. El o roagă să nu le zică deocamdată părinților că s-au despărțit fiindcă sigur mama lui va începe iar să îi caute o fată să se căsătorească. Ezgi îi spune că pe ea nu o deranjează deloc și acceptă.

În acea noapte, el visează că o sărută, apoi apare Serdar și o cheamă. Când se trezește, este deranjat de visul său și își spune că o relație cu ea este imposibilă.
A doua zi, Ezgi încearcă să găsească o scuză pentru a nu merge la întâlnirea cu Serdar, dar este salvată în ultimul moment de părinții ei care vin în vizită și merge cu ei la cină în oraș.
Ozgur crede că este la cină cu Serdar.

Serdar îi spune lui Yesim că Ozgur este îndrăgostit de ea. Ea merge la restaurantul lui Ozgur pentru a lua cina. El îi ține companie iar după cină merg împreună acasă la el.

Mama lui Ezgi încearcă să o convingă să se despartă de Ozgur fiindcă este prea gelos și nu va putea fi fericită cu el, însă tatăl ei vitreg îi spune că este atât de evident că Ozgur este îndrăgostit de ea după modul în care o privește.
Ezgi merge acasă bucuroasă și plină se speranță că Ozgur o iubește. Se gândește să îi facă o vizită, dar când ajunge în terasă exact în momentul acela Yesim îl sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.