Dl Greșeală (Mr Wrong) Episoadele 7-8-9 Rezumat

0 1,182

Ozgur este supărat că Ezgi a renunțat la promisiunea de a merge cu el la nunta surorii sale în favoarea întâlnirii cu doctorul Serdar. Când se întâlnesc la restauranul lui iar Ozgur află că ea este noul angajat, încep să se certe amândoi iar Ezgi renunță la locul de muncă și pleacă.

Ezgi merge la spital să se întâlnească cu Cansu dar cu acea ocazie se gândește să îl salute și pe Serdar. Când ajunge în fața ușii, tocmai atunci Soner și cu iubita lui ieșeau din cabinetul doctorului. Ezgi își dă seama că aceasta este însărcinată și suferă când îl vede pe Soner atât de fericit. Ea nu înțelege de ce a părăsit-o și în toți acei 3 ani cât au fost împreună el  nici măcar nu a prezentat-o familiei sale.
Supărată, Ezgi merge la un bar si după ce se îmbată îl sună pe Soner și îi spune că pentru a putea merge mai departe ea trebuie să știe care a fost motivul pentru care a părăsit-o pentru altă femeie. El îi spune că ea e o fată bună dar era prea grijulie cu el și de aceea s-a plictisit de ea. Dezamăgită, merge spre casă dar înainte bate la ușa lui Ozgur, singurul bărbat care o înțelegea, să îi spună că a avut dreptate. Ozgur nu era acasă iar când se întoarce o găsește dormind la ușa lui. Ezgi avea febră fiindcă a stat în ploaie.
El o trezește și vrea să o ducă acasă dar ea nu își găsește cheile. O duce acasă la el și o îngrijește până îi scade febra apoi o lasă să doarmă în dormitorul lui iar el doarme pe canapea.

Dimineața, cei doi se împacă iar Ezgi îi promite că va anula întâlnirea cu Serdar și va merge cu el la nuntă. Ozgur îi spune că el s-ar bucura să lucreze la compania lui iar ea acceptă.
Următoarea zi pleacă amândoi la drum dis de dimineață. Ozgur se oprește la un restaurant din Bursa pentru a lua masa fără să știe că restaurantul aparține mamei și tatălui vitreg al lui Ezgi.
Mama lui Ezgi știa că Ezgi va merge în vacanță cu doctorul Serdar așa că ei o lasă să creadă că Ozgur este Serdar.
Ea rămâne foarte impresionată de comportamentul lui Ozgur și este mulțumită că o duce pe Ezgi să o prezinte familiei sale.

Ezgi și Ozgur pleacă mai departe la drum. După cum se aștepta Ozgur, mama lui o place pe Ezgi foarte mult.
Pentru a scăpa de întrebările familiei sale despre relația lor, Ozgur o duce pe Ezgi pe iahtul familiei. La un moment dat ajung într-un loc retras, foarte frumos iar el vrea să facă baie. Cum Ezgi este nehotărâtă el o ia în brațe și se aruncă amândoi în apă. Când ies la suprafață,
ei sunt foarte apropiați, fiind pe punctul de a avea primul lor sărut.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.