Dl Greșeală (Mr Wrong) – Episoadele 13-14-15 Rezumat

0 1,199

Serdar îi explică lui Ezgi că a venit în Gocek pentru a participa la nunta unui prieten. Din întâmplare mirele era chiar soțul lui Ebru, sora lui Ozgur.
Ezgi și prietenii ei se sfătuiesc împreună cum să găsească o cale pentru a-l împiedica pe Serdar să meargă la nuntă.
Până la urmă Serdar merge la nuntă, fiind însoțit de sora lui, Yesim, ziarista care a scris despre Ozgur articolul intitulat “Domnul Greșeală”.
De teamă să nu afle părinții lor de relația dintre ea și Serdar, Ezgi este foarte nervoasă. Cansu îi dă un calmant și îi spune că totul va fi bine atâta timp cât va sta departe de alcool.

Serdar este gelos când o vede pe Ezgi dansând cu Ozgur. Levent merge la el și îi spune  că nu este nimic între ei. El inventează o poveste că Ozgur este îndrăgostit de Yesim și doar încearcă să o facă geloasă. Serdar îl crede și se bucură.
La un moment dat mama lui Ezgi era pe cale să afle cine era Serdar. Ezgi uită de calmantul pe care îl luase și bea o înghițitură de alcool după care leșină în brațele lui Ozgur.
Serdar trebuie să plece, dar a doua zi dimineața o sună și îi spune că era preocupat de sănătatea ei și că așteaptă să se întâlnească când se întoarce la Istanbul. 

Soner merge la restaurant pentru a discuta cu prietena lui, Gizem. El îi spune că s-a logodit cu Seda doar pentru că era însărcinată dar acum ea a pierdut sarcina și s-au despărțit. Îi mai spune că înainte avea o relație minunată cu Ezgi și regretă că a părăsit-o iar acum ea are un nou iubit pe șeful ei, pe Ozgur. Gizem îi spune să stea liniștit că între Ezgi și Ozgur nu este nimic serios și că doar s-au prefăcut că sunt iubiți pentru a merge la nunta surorii lui împreună. Soner se bucură să audă asta iar Gizem îi promite că îl va ajuta să o recupereze pe Ezgi.

Văzând că Ozgur și Ezgi se înțeleg bine, părinții lor încearcă să îi convingă să se logodească cât mai repede.
Cuplul și prietenii lor se sfătuiesc cum să-i facă să se răzgândească. Levent vine cu ideea ca ei să se certe în fața părinților, astfel încât să nu își mai dorească să se căsătorească. Într-adevăr, planul lui Levent funcționează. Ozgur se preface că este foarte gelos iar ea îi spune că nu își dorește copii. Văzând cearta dintre ei, părinții lor încearcă acum să îi despartă.
Ezgi și Ozgur se întorc la Istanbul. Ei își spun că nu mai au nevoie unul de celălalt, dar expresia de pe fața lor arată cu totul altceva.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.