Doctorul Minune episodul 16 Rezumat

0 3,137

Următoarea zi după evenimentul caritabil, Acelya îi arată lui Nazli filmarea cu ea și Ali dansând și o întreabă ce este între ei. Nazli este șocată și neagă că ar fi ceva între ei dar Acelya îi spune să se mai gândească.
Întreaga zi, Nazli este confuză și se teme să își recunoască sentimentele. Îl evită pe Ali și uneori îl privește pe furiș. Ali observă și îl întreabă pe Adil de ce se comportă astfel.
La rândul lui, Adil este necăjit după ce Selvi a refuzat invitația lui la bal și începe să fie distant față de ea. Fiindcă el suferă din dragoste, îl sfătuiește pe Ali să aibă grijă să nu îl rănească Nazli.
Ali își dă seama că este cineva special în viața lui dar încă nu știe cine.
Selvi regretă că l-a refuzat pe Adil și se gândește că l-a pierdut.

Acelya și Demir încearcă să reziste o zi fără să se certe și deși au unele neînțelegeri, le depășesc iar la sfârșitul zilei sunt optimiști că relația lor va rezista.
Gulin îl părăsește pe Gunes.
Beliz crede că este ceva între Ferman și Nazli. Îi spune lui Ferman să se mute cât mai curând iar el își închiriază o locuință.
Kivilcim discută cu ea când vede cât suferă după el și o face să înțeleagă că nu au nici un motiv să se despartă.
Când Ferman merge să își strângă lucrurile din apartamentul lor, Beliz îi spune să nu plece și se împacă.

Nazli este vizitată la spital de prietena ei, Gulcin și soțul ei.
Gulcin are cancer în stadiu terminal iar soțul ei a dus-o la Nazli sub pretextul unei vizite însă când rămâne singur cu Nazli, o imploră să facă ceva pentru Gulcin pentru a-i ameliora durerile.
Nazli vorbește cu Ferman și o operează iar în urma operației ea nu mai are dureri.
Gulcin își dorește ca Nazli să fie împreună cu soțul ei după moartea ei pentru ca să îl ajute să depășească mai ușor pierderea ei. Insistă să iasă împreună măcar la o întâlnire și în cele din urmă cei doi acceptă, fiindcă este ultima ei dorință.
Ali este tare necăjit când află.
Nazli merge cu amicul ei la o cafenea dar povestește continuu despre Ali.
Brusc, realizează că Acelya a avut dreptate și se întoarce la spital să vorbească cu el. Episodul se termină când Nazli începe să îi spună lui Ali că îl place.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.