Doctorul Minune episodul 18 Rezumat

0 2,817

Nazli îi povestește lui Acelya de ieșirea pe care a făcut-o cu Ali la bâlci, cât s-au distrat și că a ajuns la concluzia că nu a fost bine să stea departe de el. A decis să petreacă mai mult timp cu el dar nu va face nici un pas până nu e sigură de sentimentele ei.
La rândul său, Ali îl sună pe Ferman să îi spună că i-a urmat sfatul, a ieșit din zona de confort și este bucuros că totul a ieșit foarte bine.

Dimineața la spital, Ferman își găsește rezidenții în cabinetul lor, distrându-se și imitându-l pe el, și ca pedeapsă îi va testa despre toate operațiile din ultimul an. Le dă două zile la dispoziție să se pregătească. Ali învață totul în trei ore și fiindcă el are un avantaj față de ceilalți din cauza sindromului savantului, pe el îl pune să învețe cazurile din ultimii 10 ani.

Tanju și echipa lui Ferman au un caz complicat, două surori siameze pe care le-au operat pentru a le separa. Apar multe complicații iar Ali vine în mod constant cu idei noi și face o treabă excelentă.

Kivilcim îi spune lui Tanju că Ali este o povară pentru Nazli și că nu ar putea să facă ceva fără ea. Ali aude conversația lor și se întristează, mai ales că își amintește că era povară și pentru fratele său.
Adil îi contactează pe profesoara fratelui său și pe un prieten de-al lui. Amândoi îi trimit mesaje vocale lui Ali în care îi spun că fratele lui l-a iubit mult și era foarte mândru de el.

Când Nazli află că Ali se consideră povară pentru ea, îi spune că nu este așa, că ea are nevoie de el și că înainte să îl cunoască era pierdută, avea un gol în suflet pe care el l-a umplut. Ali îi spune că și el simte la fel dar sunt întrerupți de Ferman care merge să le vorbească despre o pacientă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.