Doctorul Minune episodul 21 (rezumat) Ali ii salveaza viata lui Ferman

0 4,339

Demir intră în zona de carantină și îl ajută pe tatăl său care a făcut o criză de astm.
Ali nu se putea concentra din cauza unui bec care făcea zgomot dar își revine și îl ajută pe pacientul său care s-a prăbușit din cauza hipoglicemiei.
După aceea Ali îi spune lui Demir situația pacienților de acolo iar Demir sparge becul când observă că îl deranjează.
Ali se întoarce la Nazli și termină cu bine operația lui Kubra.

Tanju face transplantul pacientului său cu ajutorul lui Demir care colectează măduva de la donator.
Ferman își revine pentru scurt timp. Îi cere lui Nazli să îi aducă pix și foaie și îi scrie o scrisoare lui Ali pe care i-o dă să o citească mai târziu.
O sună pe Beliz și își ia rămas bun de la ea. Toți sunt devastați.
Beliz îl pune pe Ali să îi promită că îl va salva pe Ferman.
Ali începe să caute soluții. Se ocupă și de pacienta însărcinată, îi face cezariană și deși apar mai multe complicații, reușește să îi salveze și pe ea și pe copil.

Starea lui Ferman se agravează dar în ultima clipă, Ali îi face o intervenție care îi salvează viața.
După ce toți pacienții sunt stabilizați, carantina este ridicată.
Ferman este dus într-un salon. Nazli îl evită fiindcă îi este jenă de el după ce i-a spus sentimentele ei.
Ferman o cheamă la el și îi spune că pentru o clipă, când era inconștient, s-a gândit la posibilitatea ca ei să fie împreună dar așa ceva este imposibil. Îi zice că amândoi trebuie să uite că au avut această discuție. Sunt întrerupți de Adil și Selvi.
Demir se împacă cu tatăl său și îi spune că va fi alături de el pe perioada tratamentului și va face tot ce îi stă în putință pentru a-l salva.
Adil îi mulțumește lui Demir că a mers la camera de gardă și mai ales pentru că l-a ajutat pe Ali.

Ali îi povestește lui Betuș că i-a spus lui Nazli că o iubește dar ea nu i-a dat nici un răspuns. Betuș îl sfătuiește să meargă la ea și să insiste să îi spună dacă îl place sau nu.
Nazli este bulversată fiindcă și-a dat seama că încă are sentimente pentru Ferman iar când Ali o presează, îi spune că nu poate să îi dea un răspuns fiindcă este un moment foarte nepotrivit.
Ali crede că răspunsul ei este ‘nu’ și pleacă întristat.
În drum spre casă, se gândește la momentele petrecute împreună cu ea. Fiindcă nu este atent la drum, își pierde echilibrul și cade de pe bicicletă.
Nu pățește nimic iar când se verifică de răni, găsește în buzunar scrisoarea de la Ferman. I-a scris că îi lasă visele lui, să devină un chirurg strălucit, să nu renunțe niciodată, chiar dacă îi va fi frântă inima și indiferent de câte ori va cădea, să se ridice de fiecare dată. La sfârșit i-a scris ‘frate’.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.