Doctorul Minune episodul 25 (rezumat) Noua rezidenta ii creaza probleme lui Ali

0 4,372

Beliz a decis să lupte cu Kivilcim până când va naște copilul și îi va da jumătate din acțiunile spitalului. Redeschide clinica și fără să o anunțe angajează o rezidentă împreună cu consiliul de administrație.
Kivilcim se ceartă cu Tanju pentru că a susținut-o pe Beliz apoi ca răzbunare, îi concediază pe Gulin și pe Gunes.

Damla, noua rezidentă, va fi în echipa lui Ferman. Tanju îi cere să îi dea informații despre ceilalți rezidenți și mai ales despre Ali, insinuând că altfel o va concedia.
Ferman o pune să lucreze cu Ali.
Au un pacient, un copil nou născut. Mama lui a luat antidepresive în primele săptămâni de sarcină, înainte de a afla că este însărcinată. Ali îi spune că este posibil ca acele medicamente să fie cauza pentru problemele de sănătate ale copilului. Femeia este devastată iar soțul ei este furios și o învinuiește pe ea.
Imediat, Damla îl pârăște pe Ali la Tanju.
Tanju se enervează foarte tare și îl ceartă pe Ali de față cu Ferman și Damla. După aceea Tanju îi spune lui Ferman că s-a săturat de greșelile lui Ali.
Ferman își dă seama că Damla este spioana lui. Acelya aude discuția lor și îi spune lui Nazli.
Tanju îi spune lui Adil că în ultimul timp Ali nu a mai făcut astfel de greșeli și îl întreabă dacă este ceva nou în viața lui, care îl distrage. Adil se gândește la relația lui cu Nazli dar nu îi spune.

Damla este extrem de competitivă și mereu încearcă să îl întreacă pe Ali.
Ali vine cu o idee pentru a salva viața bebelușului dar nici măcar asta nu îl îmbunează pe Tanju.
Seara, toată trupa o invită pe Damla la restaurant ca să o cunoască, să vadă ce intenții are. Damla acceptă invitația dar acolo le spune că pentru ea prietenia nu este deloc importantă și că în orice loc merge, face orice este necesar pentru a fi pe primul loc. După aceea vrea să plece, dar Nazli îi spune că ei o acceptă și așa și insistă să rămână.
Damla își dă seama că Ali și Nazli sunt împreună. Îi spune lui Nazli între patru ochi că Tanju nu va vedea cu ochi buni o relație între rezidenți, dar ea îi va păstra secretul.
Știind că ea l-a pârât pe Ali la Tanju, Nazli se îngrijorează. Următoarea zi o avertizează să nu spună nimănui iar Damla îi promite că nu va spune.

Adil îi zice lui Kivilcim că fostul ei soț i-a lăsat spitalul doar lui Beliz fiindcă nu avea încredere în ea. În contractul ei este menționat că nu are dreptul să concedieze personalul fără aprobarea consiliului de administrație. Fiindcă a încălcat această clauză, o concediază. Beliz a instigat-o intenționat pentru a o aduce în punctul acesta. După aceea îi angajează din nou pe Gulin și pe Gunes.
Tanju află că pacienta lui Ali vrea să dea în judecată spitalul din cauza lui.
Damla merge la el și îi spune că Ali și Nazli sunt împreună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.