Doctorul Minune episodul 28 (rezumat)

0 3,550

Ali decide să îl ajute pe tatăl său pentru că nu vrea să fie ca el. Se duce la el să îi  citească fișa medicală iar Hikmet îl insultă din nou și îi spune că nu are nevoie de el.
Ali îl înfruntă și îi spune că el și-a ținut promisiunea făcută fratelui său și a devenit un medic bun iar acum îl va salva pe el chiar dacă l-a aruncat în stradă.
Nazli, Ferman și Adil îl împiedică cu greu să se ocupe de el fiindcă știu că nu are nici o șansă de supraviețuire. Se tem că dacă Hikmet continuă să îl supere, Ali va face o criză iar Tanju îl va concedia. De aceea, insistă să nu mai vorbească cu el. Totuși Ali continuă să caute soluții.

Tanju află că tatăl lui Ali este internat acolo și îl presează pe Adil să îi achite spitalizarea sau să îl externeze.
O femeie care suferă de anorexie de mulți ani ajunge la spital cu o boală de inimă. Trebuie operată imediat dar nu va rezista operației fiindcă corpul ei este slăbit. Femeia refuză chiar și perfuzia.
Singura soluție ca să poată să mănânce, ar fi o operație pe creier foarte riscantă pe care o propune Ali. Pacienta acceptă dar Ferman se opune și se supără foarte tare pe Ali pentru că trece peste el și cere permisiunea consiliului de administrație.
După operație, pacienta poate să mănânce însă așa cum se aștepta Ferman, i-a fost afectată o porțiune din creier care este responsabilă de sentimente iar acum ea nu își mai iubește soțul și copilul.

Ferman îi spune lui Ali că a fost mereu alături de el și a înfruntat pe toată lumea pentru el dar acum el l-a rănit foarte mult pentru că nu l-a ascultat. Crede că s-a lăsat influențat de situația cu tatăl său și îi spune că și Demir, Nazli sau Beliz au avut probleme în familie dar ei nu permit ca asta să le afecteze deciziile la locul de muncă. Îi zice că trebuie să respecte ierarhia din spital la fel ca toată lumea și că Tanju a avut dreptate când a spus că i-au permis prea multe și dacă nu poate să își separe viața personală de cea profesională înseamnă că medicina nu este pentru el.
Atunci Nazli îl spune lui Ali să meargă să vorbească cu tatăl său. Hikmet crede că Ali este Ahmet, fratele lui. După ce Ali vorbește cu el și îi spune că îl iartă, Hikmet moare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.