Doctorul Minune episodul 32 (rezumat) Ali isi da demisia

0 4,357

Adil a rămas paralizat pe partea dreaptă în urma operației. Devine deprimat când află că paralizia este permanentă și refuză să își ia tratamentul.
Tanju rămâne în funcția de medic șef în locul lui.
Ferda îi zice lui Adil că știe că nu a vrut operația dar toți din spital îl iubesc foarte mult și nu au lăsat-o să plece fără să își dea acordul pentru operație. Îi zice că e foarte supărată pe el dar totuși vrea să îi asculte motivele pentru care nu a căutat-o. Adil nu îi dă nici o explicație ci îi spune să se întoarcă în America. Ferda îi zice că rămâne dacă acceptă tratamentul dar nici așa nu îl convinge.
Ferman îi propune lui Ferda să rămână în Turcia și să lucreze la spital. Ferda este încântată de ofertă, dar decide să plece din cauza atitudinii tatălui ei, care o ignoră mereu.

Ferman vrea să o adopte pe fiica lui Kivilcim, face pregătirile necesare, închiriază o locuință și va angaja o bonă dar aplicația lui este respinsă din cauza programului de muncă prelungit.
Când Ali o vizitează, află că este nevoie de un medic la orfelinat și decide să se angajeze acolo pentru a fi alături de copilă, pe care o consideră sora lui.
Următoarea zi, îi înmânează lui Tanju demisia fără să spună nimănui.
Gulin află și le spune prietenilor.
Nazli află de la Doruk și se supără foarte tare pe Ali pentru că nu i-a zis și pentru că renunță la chirurgie. Îi zice cât de greu este pentru ea să fie într-o relație cu el pentru că nu pot să facă multe lucruri ca un cuplu normal, să meargă la mare, la cinema, la picnic și altele, iar ea a acceptat toate acestea dar acum îi cere să facă și el ceva pentru ea, să își retragă demisia.
Și Ferman încearcă să îl facă să se răzgândească și aranjează să facă singur o operație dar nici unul nu îl poate convinge.
În cele din urmă, Beliz o ia pe sora ei acasă iar Ali se întoarce la spital.

Ali îl convinge pe Adil să facă tratamentul.
Adil îi spune fiicei sale motivul pentru care nu a căutat-o niciodată. Soția lui l-a părăsit fiindcă el petrecea foarte mult timp la spital. Ea i-a cerut să nu o caute pe Ferda fiindcă s-a gândit că este mai bine așa decât să îi tot promită că o va vizita și apoi să amâne vizitele din cauza serviciului și să o necăjească mereu.
O roagă să rămână iar Ferda acceptă.

Ali pregătește un picnic pentru Nazli. Îi spune că abia acum a înțeles cât de greu este pentru ea să fie într-o relație cu el și promite că se va strădui să facă toate lucrurile pe care ea și le dorește și pe care nu le-au putut face din cauza lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.