Doctorul Minune episodul 36 (rezumat) Nazli și Ferman îl salvează pe Ali

0 4,922

Ali nu poate să îi spună lui Nazli că tatăl ei nu s-a lăsat de băutură cum le-a spus fiindcă ea este foarte fericită de când s-a împăcat cu el și nu ar vrea să o necăjească. Îl confruntă pe Ismet dar bărbatul îl convinge că nu și-a cumpărat băutură. Ismet îi cere din nou bani însă Ali nu vrea să îi mai dea fără știrea lui Nazli. Atunci Ismet îi propune să îi dea lecții de condus în schimbul banilor iar Ali acceptă. Nazli este tare bucuroasă crezând că Ismet îl ajută fără să aștepte ceva în schimb.
După o perioadă în care Ismet îi cere constant bani lui Ali sub diferite motive, Doruk află și îl încurajează pe Ali să îl înfrunte și să îi spună să plece. Ali îi urmează sfatul și vorbește cu Ismet să plece înainte ca Nazli să afle că încă bea. Ismet încearcă să îl amenințe spunând că Nazli se va supăra și pe el fiindcă a mințit-o atâta timp dar la urmă îi spune că va pleca.
Pe de altă parte, Ismet îl convinge pe Gunes să intre într-o afacere, îl înșeală și obține bani de pe urma lui.

Beliz le spune lui Adil și lui Ferman că procesul lui Ali nu merge bine deloc și e foarte posibil să își piardă licența și să ajungă la închisoare. Lui Ali nu îi spun nimic până în ziua procesului.
Ferman îi zice lui Nazli că poate vor găsi o dovadă în favoarea lui Ali în casa lui Kivilcim. El vorbește cu Tanju să le dea cheile casei dar Tanju refuză fiindcă nu vrea să îl ajute pe Ali.

O pacientă însărcinată ajunge la camera de gardă. Ali se panichează fiindcă își amintește de Kivilcim dar Nazli reușește să îl convingă să se ocupe de ea.
Femeia are insuficiență cardiacă. Ferman participă și el la operație iar Tanju și prietenii lui Ali, urmăresc ce se petrece și cum se descurcă el. După ce fac cezariana și salvează copilul, Ali continuă să îi facă masaj cardiac mamei, hotărât să o salveze și pe ea. Ferman și ceilalți renunță pentru că nu răspunde la resuscitări însă Ali nu se lasă și face o intervenție care îi salvează viața.

În ziua procesului lui Ali, toți îl însoțesc la tribunal. Nazli vorbește cu Tanju și insistă să îi permită să intre în casa lui Kivilcim. Îi spune că Ali este un medic bun și dacă Kivilcim ar fi avut vreo șansă de supraviețuire, ar fi salvat-o. 
Chiar atunci merge la Tanju pacienta însărcinată pe care a salvat-o Ali și îl roagă să îi dea o fotografie lui Ali, în semn de mulțumire că i-a salvat viața.
Atunci Tanju cedează și îi dă cheile lui Nazli.
Chiar când se pronunță sentința lui Ali, pierderea licenței și doi ani de închisoare, Nazli apare cu noi dovezi. A găsit în casa lui Kivilcim o rețetă și o cutie de medicamente pe care le folosea și care dovedesc că nu ar fi putut să o salveze pe Kivilcim.Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.