Doctorul Minune episodul 39 (rezumat) Ferman se desparte de Beliz și Ali de Nazli

0 4,503

Nazli regretă că l-a presat prea mult pe Ali și îi promite că nu o va mai face. Îi propune să locuiască împreună ca să îl cunoască mai bine, să învețe mai multe despre autism și să își salveze astfel relația.
Ali acceptă dar amândoi sunt conștienți că acest lucru nu va funcționa.

Următoarea zi, Ali nu se poate concentra deloc la spital. Se gândește mereu că Nazli îi va strica rutina și îi va modifica locul lucrurilor din apartament, că el nu va putea face față schimbărilor și se vor despărți. Și Nazli știe că se va ajunge acolo.
Ferman observă că Ali este distrat și bănuiește că Nazli este cauza. Îi zice lui Adil să îl trimită acasă până nu face o greșeală dar Adil nu crede că este atât de grav.
Nazli îi spune lui Ali că dacă îl stresează atât de mult ideea mutării, ar fi mai bine să nu o facă însă el e decis să încerce. Totuși o roagă să mai amâne o zi, ca să își facă planurile necesare.

La finalul programului de muncă, Adil și Ferman îl iau pe Ali deoparte și stau de vorbă cu el. Pentru el, Adil se ridică de pe scaunul cu rotile pentru prima dată. Nu poate păși și stă în picioare cu mare dificultate dar încearcă să îl încurajeze că nimic nu este imposibil și că ei îi vor fi alături mereu. Ali este și mai deprimat după aceea și le spune că spre deosebire de el, oamenii normali pot să facă orice în viață.
Nu spune nimănui care este dilema lui. Următoarea zi, îi spune unui pacient inconștient de temerile lui legate de mutarea cu Nazli și că s-a săturat de sentimentul de frică pe care îl are tot timpul.

Când Ali descoperă că a făcut o greșeală la operația unui pacient, își dă seama că nu poate să fie un chirurg bun și un om normal în același timp și că trebuie să facă ceva în privința aceasta.
Se duce la cafenea și comandă un sandviș cu murături. Se străduiește să depășească repulsia pe care o are pentru murături și să le mănânce dar nu reușește. După aceea se duce în parcare și încearcă să îi lovească motocicleta lui Doruk ca revanșă pentru insultele pe care i le-a spus el, fiindcă față în față nu îl poate confrunta. Nici asta nu reușește. Atunci cedează și acceptă că el nu va fi niciodată un om normal.
Îi spune lui Nazli că nu poate să facă multe lucruri dar meseria de chirurg o poate face foarte bine și dacă pierde asta, nu îi va mai rămâne nimic.
Se despart.
După aceea Ali își revine la normal și salvează pacientul căruia nimeni nu a reușit să îi găsească diagnosticul.

Ferman se desparte și el de Beliz după ce ea îi refuză cererea în căsătorie făcută fără nici o pregătire, acasă, în timp ce ea ducea gunoiul. Când ea îi spune că merită o cerere în căsătorie romantică și menționează că tatăl ei a cerut-o pe mama ei în Paris, Ferman îi spune că nu este demnă de iubirea lui și îi reproșează că mereu insinuează că nu sunt din aceeași clasă socială.
Beliz se răzbună pe el pentru vorbele acestea prin faptul că îl susține pe Tanju când o propune pe Ferda pentru postul de medic șef al departamentului de chirurgie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.