Doctorul minune episodul 43 (rezumat)

4,107

Tanju îi trimite pe Ferman și pe Nazli în străinătate la o competiție de medicină. În aeroport, Ferman este surprins când apare Ali și îi spune că Tanju l-a trimis și pe el ca rival.
Cu o seară în urmă, după ce a văzut-o pe Ezo în apartamentul lui Ali, Nazli a plecat imediat. Ali a mers după ea și i-a spus că nu este nimic între ei dar Nazli este sigură că pe viitor va fi, pentru că a văzut că sunt apropiați și renunță să mai spere că se vor împăca.
Ezo merge și ea la Londra cu același avion. Îi zice lui Ali că are treabă acolo dar de fapt ea a fugit fiindcă mama ei a trimis pe cineva la ea să o ajute.

Tanju are proces în acea zi. Îi trimite pe Demir și pe Doruk la camera de gardă.
Ferda s-a întors în America fără să spună nimănui.

Imediat după decolarea avionului, două persoane se simt rău. Ferman și Ali le consultă. În scurt timp, mai mulți pasageri și copilotul se îmbolnăvesc.
Crezând că este o boală contagioasă, cei trei medici îi separă de ceilalți pasageri.
Fiindcă nu primesc permisiunea pentru aterizarea de urgență, trebuie să se ocupe de ei acolo, cu echipamente improvizate de Ali.
Ali își dă seama că au intoxicație alimentară. Un bărbat se lovește grav la cap în timpul unor turbulențe. Are hemoragie intracraniană și Ali îi face o intervenție dificilă cu ajutorul lui Ezo. La un moment dat, Ezo cedează psihic și îi spune că este bipolară.
Ferman și Nazli îi fac cezariană unei paciente însărcinate.
Lucrurile se complică și mai mult când pilotul se îmbolnăvește și leșină. Ali și Ferman îi fac spălături gastrice iar pilotul își revine încât să poată ateriza.
Aterizarea se face cu mare dificultate.
Crezând că vor muri, Ali îi mulțumește lui Adil pentru tot ce a făcut pentru el. Ferman îi mărturisește lui Ali că a fost gelos pe el pentru puțin timp pentru că s-a lăsat manipulat și îi spune că e fratele lui și îl iubește foarte mult.

Ezo se așteaptă ca Ali să o evite după ce i-a spus că este bipolară dar în aeroport, Ali stă alături de ea și așteaptă împreună următorul avion. Cei doi se împrietenesc iar Nazli îi privește tristă de departe.

Doruk și Demir au un pacient care are nevoie de operație. Cum nu este nici un chirurg în spital, îl sună pe Adil iar el le dă permisiunea să îl opereze și îi coordonează.
Tanju îi felicită când se întoarce.
Cei doi rezidenți sunt tare mândri și bucuroși de reușita lor, până când apar știri despre colegii lor care au salvat un avion întreg.
Tanju a pierdut procesul și trebuie să îi plătească lui Sevilay o sumă enormă. Pentru a putea plăti, trebuie să facă concedieri.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.