Doctorul Minune episodul 45 (rezumat) Ferman o alege pe Nazli

4,950

O tânără pe nume Yasemin ajunge la spital în urma unui accident de circulație. În ciuda tuturor eforturilor, nu poate fi salvată.
Medicii intenționează să efectueze un transplant de față unei fete pe nume Ceylan, care a fost rănită de un glonț și a suferit mai multe operații la față în urmă cu 2 ani. Desigur, este necesară permisiunea ambelor familii.
Beliz și Tanju le spun rezidenților că în funcție de cum se vor descurca la acest caz, unul va rămâne iar ceilalți trei vor pleca.
Nazli îi convinge pe colegii ei să nu fie rivali ci să lucreze împreună.
După aceea, Ferman îi spune lui Nazli că ea va rămâne dar o roagă să nu spună nimănui.

Când Ferman nu o poate convinge pe mama lui Yasemin să accepte transplantul, sarcina este dată rezidenților. După aceea, trebuie s-o convingă pe Ceylan să accepte să trăiască cu chipul altcuiva.
La urmă, transplantul se realizează cu succes.

Ezo îi spune lui Ali că mama ei vrea să o interneze într-o clinică și de aceea se ascunde acasă la el.
Fiindcă ea se plictisește în casă, Ali o invită la petrecerea lui Gunes de la spital.

Până la urmă, Nazli le spune colegilor ei că pe ea au ales-o ca să rămână la spital dar ea nu vrea să accepte.
Îi convinge să se unească și să spună conducerii spitalului că dacă nu îi vor ține pe toți patru, atunci vor pleca toți. Îi cer părerea lui Adil iar el îi învață că trebuie să aibă și o ofertă în schimbul cererii lor și anume să renunțe la jumătate din salariu până se va redresa situația spitalului.
Demir le propune lui Nazli și lui Doruk să se mute la el, întrucât din jumătate de salariu nu vor putea să plătească chiria.

La petrecerea de rămas bun a lui Guneș, rezidenții le spun profesorilor decizia lor. Ferman li se alătură bucuros iar Tanju acceptă oferta lor. Vor rămâne toți patru.
Când Ali află că Ferman a ales-o pe Nazli, se închide într-o cameră din spital și face o criză. Ferman merge să discute cu el. Ali îi spune că se aștepta să îl aleagă pe el dacă îi este ca un frate și îl întreabă cine îl va alege dacă nu îl alege el. Ferman încearcă să îi explice că la spital este doar studentul lui și că nu poate să îl favorizeze. I-a pregătit scrisori de recomandare și l-ar fi ajutat să se angajeze în alt spital.
Ali nu se poate calma fiindcă nici nu poate concepe cum a putut să o aleagă pe Nazli. Ezo este martoră la scenă. Ali este singurul ei amic, singurul care a acceptat-o și după ce a aflat că este bipolară și de aceea se sacrifică pentru el. Crezând că Ali va fi concediat, o sună pe mama ei și îi spune că acceptă să se interneze dacă vine să îl ajute.
Zerrin Tekindor se alătură serialului cu personajul Vuslat, mama lui Ezo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.