Doctorul Minune episodul 47 (rezumat) Vuslat devine Noua Proprietara A spitalului

3,578

Vuslat i-a cerut lui Beliz să-i vândă 51% din acțiunile spitalului. Beliz nu acceptă.
Vuslat aranjează apoi ca băncile cu care lucrează Beliz să-i respingă cererile de împrumut.
Următoarea zi, se defectează tomograful și nu sunt resurse pentru a-l repara. La insistențele lui Tanju, Beliz îi vinde lui Vuslat acțiunile cu condiția să le poată recupera într-un an.

Vuslat face schimbări încă din prima zi. Îl promovează pe Adil ca medic șef, Ferman va rămâne șef al departamentului iar Tanju va fi chirurg în subordinea lui. Tanju este furios dar nu își dă demisia ci îi spune lui Vuslat că va rămâne ca să îi arate ce greșeală a făcut. Adil este tare bucuros că este din nou șef.
Ali este șocat când află că mama lui Ezo a cumpărat spitalul. Vuslat îi spune că îl va concedia dacă se mai vede cu Ezo.
Pe deasupra, îl amenință că îi va lua funcția lui Adil, dacă se plânge la el.
Puțin mai devreme, Ezo i-a spus lui Ali că are o zi foarte grea fiindcă în urmă cu câțiva ani, în ziua aceea iubitul ei care era bipolar ca ea, s-a sinucis. Ali i-a promis că va fi alături de ea în acea seară iar Ezo pregătise o cină pe placul lui. Urma să îi dea și sfaturi în legătură cu Nazli, pe care nu o poate uita.
După discuția cu Vuslat, Ali o sună pe Ezo și îi spune că nu va putea să meargă la ea. Ezo se necăjește și fiindcă el nu îi dă un motiv, crede că nu mai vrea să fie amicul ei.

Demir nu doarme toată noaptea după ce Acelya i-a refuzat cererea în căsătorie.
Dimineața face programare pentru cununie și le spune lui Doruk și lui Nazli că nu acceptă un refuz și o va convinge să se căsătorească cu el.
Merge la spital și îi face lui Acelya o serenadă în salon. După aceea, îi pune o rochie de mireasă în dulapul din vestiar.
În cele din urmă, cu implicarea lui Nazli și a lui Doruk, cei doi îndrăgostiți ajung la un acord că nici unul nu vrea să se căsătorească și se împacă.

Vuslat le spune rezidenților că fiecare pe rând va trebui să îi dea informații despre cazurile de care se vor ocupa. Primul este desigur Ali. Spre surprinderea lui, Vuslat îi cere să îi dea informații despre ce fac angajații, să fie spionul ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.