Doctorul Minune episodul 49 (rezumat) Adil se sacrifică pentru Ali

5,112

Ezo îi trimite lui Ali un mesaj video în care îi spune că s-a internat și că el a făcut-o să își piardă complet încrederea în oameni și să realizeze că va fi singură toată viața. Adil vede ce necăjit este Ali și se interesează unde este internată Ezo.

În timp ce Ferman și Beliz sunt la o cafenea din apropierea spitalului, are loc un conflict între două familii mafiote rivale. Tatăl uneia dintre familii îl împușcă pe fiul celeilalte apoi bodyguarzii tânărului, îl împușcă pe el.
Ferman îl duce pe tânăr la spital cu ambulanța. Lucrurile se complică când și dușmanul lui ajunge tot acolo.
Familiile celor doi și oamenii lor îi însoțesc și o mulțime de polițiști sunt trimiși să îi țină în frâu și să evite alt conflict.
Medicii sfătuiesc pe toată lumea să nu cumva să dea informații despre pacienți, părții adverse.

În urmă cu câteva zile, cele două familii care în trecut se înțelegeau bine, au făcut pace iar acum nu se știe de la ce a pornit din nou conflictul. Ali descoperă că bătrânul are Alzheimer și l-a împușcat pe băiat crezând că este altcineva. Familia bătrânului nu vrea ca acest lucru să se afle fiindcă ar fi umilitor în fața dușmanilor. Tot Ali află că băiatul împușcat și fiica părții adverse sunt iubiți în ascuns.
Într-un moment în care Nazli se pune între capii celor două familii pentru a-i împiedica să se împuște între ei, Ali intervine ca să o salveze și spune secretele.
Astfel și-l face dușman pe fiul bătrânului. Tipul vrea să îl împuște pe Ali dar Adil se pune în fața lui și este împușcat el.
Ali este șocat și intră în panică. Tanju a auzit focul de armă și merge imediat să vadă ce se petrece. Îl calmează pe Ali și îl duce pe Adil în sala de operație.
Ferman își face griji pentru Ali și pleacă de la o operație ca să vadă dacă a pățit ceva. El îl înlocuiește pe Tanju și împreună cu Ali încearcă să îl salveze pe Adil. În ciuda eforturilor, Adil moare.
Ali este devastat. Îi scoate pe toți afară ca să își ia rămas bun de la el și blochează ușa. Când ceilalți văd pe fereastră că vrea să se sinucidă, deschid ușa și intră să îl oprească.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.