Doctorul Minune episodul 50 (rezumat) Nazli si Ali se impaca

5,675

Ali este în comă de 10 zile. Când Adil a murit în sala de operație, și-a pierdut cunoștința și nu s-a mai trezit.
Toată lumea este tristă, cu excepția lui Vuslat. În timp ce Nazli și Ferman așteaptă lângă el la secția de terapie intensivă, Vuslat îl mută ca să elibereze locul.
Ferman își dă seama că Ali reacționează atunci când Vuslat țipă la Nazli și că ea îl va putea trezi. Pentru că Vuslat le interzice să mai meargă la el, Ferman crează o diversiune ca Nazli să se poată furișa în salonul lui.
Vuslat află și merge și o ceartă pe Nazli. Nazli întețește cearta intenționat și Ali se trezește.

Ali vrea să se externeze imediat. Doruk este cel care îl convinge să rămână în spital.
Toți amicii lui rămân cu el peste noapte. Organizează o seară specială pentru el în care vizionează împreună filmele favorite ale lui Adil, ascultă muzica lui și alte lucruri.

Vuslat caută înregistrarea cu care o șantaja Adil însă nu o găsește.
Îl amenință din nou pe Ali. De data aceasta îi spune că îi va face rău lui Nazli.
Doruk îi spune lui Vuslat că nu mai vrea să îi dea informații despre Ali.

La autopsia lui Adil s-a aflat că tumoarea a revenit și dacă nu ar fi fost împușcat, oricum ar fi murit curând. Adil știa lucrul acesta și i-a lăsat lui Ali o scrisoare de rămas bun și toate economiile lui.
Ali folosește banii pentru a achita tratamentul a doi pacienți iar cu restul înființează împreună cu Beliz o fundație în numele lui Adil.

Nazli și Ali se împacă.
Ezo începe să-și revină odată cu tratamentul pe care îl primește dar fuge din clinică pentru a fi alături de Ali când află că Adil a murit.
Când ajunge în fața spitalului o întâlnește pe Vuslat. Vede că numele spitalului a fost schimbat și își dă seama că l-a cumpărat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.