Doctorul Minune episodul 68 (rezumat) Povestea lui Doruk

6,584

Ali încearcă să vorbească cu Muhsin pentru ultima oară. Îi spune că spitalul lor nu este ca alte spitale și nu e nevoie să concureze fiindcă ei toți lucrează împreună ca echipă. Cu toate acestea, Muhsin este încă hotărât să demonstreze că el este cel mai bun.
Fiindcă Ali îi este loial lui Ferman și nu vrea să facă parte din echipa lui, Muhsin îi spune lui Vuslat că dacă nu îl face șef al departamentului de chirurgie, va demisiona. Îi acordă o zi la dispoziție pentru a decide.
Vuslat nu vrea să îl piardă pe Muhsin așa că îl face șef.
Nazli îl sprijină pe Ali în lupta lui contra lui Muhsin, de aceea imediat ce ajunge șef, Muhsin îl pune pe Ali șef al rezidenților iar pe Nazli o trimite la camera de gardă pentru a-i despărți.

Ferman a muncit mult pentru a învăța să opereze cu mâna stângă și insistă să participe la o operație, asistat de Tanju și de Ali dar fiindcă și-a obosit mâna prea mult, nu reușește și trebuie să renunțe.
Beliz vrea să îi fie alături dar el o respinge. Atunci Beliz îi spune că ea încă îl iubește dar amândoi se înțeleg că nu este momentul potrivit pentru împăcare.
Mai târziu, Ali și Tanju îl cheamă pe Ferman la o operație și de data aceasta îi reușește.

Un fost soldat pe nume Mustafa ajunge la spital în urma unui accident rutier.
Doruk este afectat când îl vede fiindcă Mustafa a făcut parte din unitatea lui și îl credea mort.
Mustafa e operat cu bine dar apoi este dezvăluit că este traumatizat de evenimentele de pe câmpul de luptă. Soția lui povestește că a urmat tratament psihiatric fără nici un rezultat și că este tot mai agresiv și de multe ori o atacă pe ea crezând că este un inamic.
Ali propune o intervenție chirurgicală experimentală care îl ajută să se însănătoșească psihic.
Trecutul suprimat al lui Doruk este declanșat atunci când își vede colegul soldat. Îi revin în minte amintirile dureroase când într-o luptă și-a pierdut toți colegii. Doar el a rămas în viață și a fost luat prizonier mai multe zile după care a fost împușcat în cap fiindcă nu a vrut să îl opereze pe un soldat inamic. Un cioban l-a găsit pe câmp și l-a dus la spital. Ulterior a vrut să se întoarcă în armată, care era casa și familia lui dar nu a fost primit înapoi.
Motivul pentru migrenele pe care le are de multe ori este că glonțul i-a rămas în cap.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.