Doctorul Minune episodul 67 (rezumat)

5,064

Ferman este hotărât să nu renunțe la cariera de chirurg și să învețe să opereze cu mâna stângă dar fiindcă este nevoie de timp pentru asta, Vuslat angajează un nou chirurg care să îl înlocuiască.
Muhsin este geniu și un diagnostician strălucit, la fel ca Ali. Are o mulțime de reguli și tabieturi.
După cum se aștepta Vuslat, Ali se teme că este mai bun decât el și începe o competiție între ei.

Ferman se întoarce la muncă și chiar dacă nu va putea opera momentan, se va ocupa de diagnosticarea și tratarea pacienților împreună cu rezidenții. Ali îl ajută să învețe să lucreze cu mâna stângă.
Un vechi pacient de-al lui, un tânăr pe nume Caner care are o afecțiune din cauza căreia nu simte durerea, ajunge la spital aproape în comă după ce a fost bătut grav de colegii lui.
Ferman e nevoit să lucreze cu Muhsin în caz că va fi necesară o operație.
Starea lui Caner se agravează și medicii nu-i găsesc diagnosticul. Ali se străduiește să îl trateze înaintea lui Muhsin care este mereu cu un pas înaintea lui. Muhsin îi spune că în spital nu este loc de doi doctori minune și dacă continuă să fie împotriva lui, îi va face probleme.

Tanju se ocupă de o pacientă care ajunge la spital după ce a paralizat brusc.
În timp ce Tanju încearcă să afle cauza împreună cu Doruk, paralizează și el, întâi la un picior apoi la amândouă.
La analize nu iese nimic dar Ali descoperă cauza; amândoi au fost mușcați de căpușe. După ce le îndepărtează, Tanju și pacienta își revin.

În ultimul timp, Tanju și Beliz au fost tot mai apropiați. Tanju e conștient că ea încă îl iubește pe Ferman și îi spune că el o place dar sentimentele lui sunt trecătoare și îi propune să rămână amici.
Beliz îi spune lui Ferman că nu este nimic între ei însă el nu crede.
Când Tanju paralizează, prima persoană la care se gândește și pe care vrea să o vadă este Beliz. Atunci își dă seama că sentimentele lui nu sunt chiar trecătoare.
Beliz stă alături de el toată noaptea până își revine complet. Ferman îi vede împreună și este gelos.

După ce Demir a părăsit-o, Acelya este foarte supărată. Doruk este alături de ea fiindcă Demir i-a trimis un mesaj în care l-a rugat să aibă grijă de ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.