Domnul Greșeală (Mr Wrong) Episoadele 25-26-27 Rezumat

0 993

Când și-au dat seama că Ozgur și Ezgi sunt vecini, mamele lor au început să se certe între ele.
Haydar îl anunță pe Ozgur iar el împreună cu Ezgi merg acasă și cu greu reușesc să le calmeze.
După acest scandal, mama lui Ezgi este de acord ca ea să mai rămână în Istanbul doar cu condiția să se mute într-o altă casă, departe de Ozgur și bineînțeles, îi cere să își dea demisia de la serviciu.
Ezgi și Ozgur încep să fie tot mai apropiați iar el speră că în timp o va face să își schimbe părerea despre el.

Serdar o sună pe mama lui Ezgi și îi cere voie să organizeze el petrecerea pentru ziua lui Ezgi iar ea este de acord.
Denise și Ozan încep să fie tot mai apropiați.
Cansu îl ignoră mai tot timpul pe Levent, în felul acesta el își dă seama că o poate pierde și se hotărăște să o prezinte fiicei sale.
Ozgur se preface că nu știe că este ziua lui Ezgi și îi pregătește și el o surpriză.
Ea pleacă mai devreme de la serviciu pentru a lua cina cu părinții și prietenele ei. De fapt mama ei nu îi spusese că Serdar a organizat cina pentru ea.
Ozgur se înțelege cu Ezgi ca după cină să se întoarcă la serviciu.

Sedar cumpărase pentru Ezgi un colier foarte scump.
Proprietarul restaurantului unde era așteptată Ezgi, era chiar Tolga, un vechi dușman de-al lui Ozgur. Ozgur află că din cauza lui Tolga nu poate deschide noul restaurant și merge enevat să îi ceară socoteală. Spre surprinderea lui, când ajunge, Serdar îi punea lui Ezgi colierul la gât. Ezgi nu știe că Ozgur era acolo dar Serdar îl vede și merge la el, îi aruncă câteva vorbe jignitoare încât îl enervează pe Ozgur iar acesta îl lovește și pleacă.
Serdar se întoarce la Ezgi iar ea îi dă înapoi colierul și îi spune că îi pare rău pentru că i-a dat așa speranțe apoi se întoarce la serviciu unde o aștepta Ozgur.
Ozgur o întâmpină foarte serios și îi spune că ar fi mai bine ca începând de a doua zi să nu mai lucreze acolo, așa nu ar mai fi nevoie să se vadă zilnic. Ezgi pleacă foarte necăjită fără să știe motivul pentru care Ozgur este așa de supărat pe ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.