Dragoste de contrabanda este redifuzat pe postul Pro 2

0 1,004

Începând de sâmbătă, 31 august Pro 2 redifuzează serialul Dragoste de contrabandă, zilnic de la ora 16:00.
Dragoste de contrabandă este unul dintre cele mai reușite seriale turcești, premiat atât la nivel național cât și la nivel internațional.
Din distribuție fac parte actori renumiți precum: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre și Erkan Can.

Lansat în anul 2014, serialul turcesc Dragoste de contrabandă este încadrat în genurile acțiune, mister, romantic și dramă.

Prezentare serial:

Omer (Engin Akyürek) este un tânăr ofițer de poliție idealist care lucrează la Departamentul de criminalistică în orașul Van. A ales această ocupație după ce tatăl său a fost ucis în urmă cu câțiva ani dar cazul său nu a putut fi rezolvat. Datorită meritelor sale este recompensat cu un premiu și o vacanță de o lună și pleacă în Istanbul unde locuiește familia și logodnica sa.

Elif (Tuba Büyüküstün) este designer de succes și locuiește în Italia iar familia ei locuiește în Istanbul. Elif se întoarce în Istanbul pentru a-și sărbători ziua de naștere împreună cu părinții și cele două surori. La scurt timp, tatăl lui Elif și logodnica lui Omer sunt găsiți decedați în aceeași mașină pe marginea unei stânci. Elif și Omer încearcă să înțeleagă de ce aceste două persoane se aflau în aceeași mașină și de ce au fost uciși. Nu după mult timp, Omer găsește un diamant în mașina respectivă și unul în camera logodnicei sale.

În timpul funeraliilor tatălui său, Elif este amenințată de un grup de mafioți și descoperă că tatăl ei a furat diamante în valoare de milioane de dolari iar acum ea trebuie să le găsească și să le returneze.
Omer și Elif isi unesc forțele pentru a afla cine este vinovat de moartea celor dragi și pe parcurs se îndrăgostesc unul de celălalt.
Ceea ce nu știu însă este că unchiul lui Elif este șeful mafiei și fiind atât de apropiat de ei le știe toate planurile și este întotdeauna cu un pas înaintea lor.

Engin Akyürek este cunoscut publicului român din serialul Fatmagul iar Tuba Büyüküstün din serialele Asi-Impotriva destinului și Iubire și răzbunare. Nebahat Çehre a interpretat cu măiestrie rolul Sultanei Valide în serialul istoric Suleyman magnificul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.