Dragoste fara cuvinte Episoadele 1,2 (rezumat)

1,444

Murat Sarsilmaz, un tânăr chipeș, întors dintr-o călătorie de afaceri coboară dintr-un avion privat și este așteptat de șoferul și prietenul lui, Kerem.
Nejat, tatăl lui Murat deține compania de textile Sarte și intenționează să se pensioneze curând și să lase conducerea celor doi fii ai săi, Murat și Doruk. Actuala soție a lui Nejat este Derya, mama lui Doruk. Ea încearcă să îi țină pe frați la distanță unul față de altul dar ei se înțeleg foarte bine.
Bunica lor, Halime, este iubitoare și încearcă să țină familia unită și tot ce își dorește este să își vadă nepoții căsătoriți.
Didem este un model al companiei care în trecut a avut o relație cu Murat.

Prietenul lui Nejat, Kamal, îi cere o favoare pentru a o angaja pe fiica lui, Suna la companie.

Hayat este o tânără frumoasă care locuiește în Istanbul cu mătușa ei Fadik și cu cele două prietene Ipek și Asli.
Părinții lui Hayat locuiesc într-un mic oraș departe de Istanbul.
Mama lui Hayat, Emine, este trimisă de tatăl ei la Istanbul să o aducă acasă fiindcă Hayat a terminat studiile dar încă nu și-a găsit un serviciu.
Hayat o roagă să mai aștepte până a doua zi fiindcă trebuie să participe la două interviuri și speră să fie angajată.
Murat merge la companie dar pe drum are o defecțiune la mașină și este nevoit să ia un taxi. Din întâmplare și Hayat vrea să ia același taxi pentru a merge la interviu și sfârșesc prin a se certa amândoi.
Până la urmă Hayat ajunge la compania Sarte unde era așteptată pentru un interviu pentru postul de recepționeră. În lift se întâlnește cu Suna care venise pentru a fi angajată la insistențele tatălui său. Suna se răzgândește fiindcă de fapt ea nu vrea să lucreze acolo și își aruncă dosarul și pleacă. Hayat ridică dosarul de jos. Cagla, asistenta lui Murat vede dosarul și crede că Hayat este Suna. Îi spune că este angajată ca asistenta ei și poate începe serviciul a doua zi. Hayat încearcă să îi explice situația dar Cagla nu o ascultă. În disperarea de a găsi un serviciu, Hayat lasă să se creadă că este Suna și acceptă postul.
Când pleacă se întâlnește în lift cu Murat cu care are din nou o discuție aprinsă dar nici nu bănuiește că de fapt el era șeful ei. Din nefericire liftul se blochează iar Hayat are un atac de panică. Ea îl roagă disperată să o ajute iar Murat o îmbrățișează pentru a o liniști.
A doua zi dimineața, Hayat merge la serviciu și are surpriza să afle că Murat este șeful ei.

Suna încearcă să îi explice tatălui ei că nu vrea să lucreze la Sarte dar chiar în momentul acela îl sună Nejat și îi spune că a avut o discuție plăcută cu Suna și este foarte mulțumit de ea. Suna își dă seama că o altă persoană a fost angajată în locul ei dar nu zice nimic și a doua zi merge la companie.
Când Suna și Hayat sunt față în față, Murat iasă din biroul lui și o cheamă pe Suna. Amândouă fetele se întorc spre el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.