Dragoste fara cuvinte episoadele 6,7 (rezumat)

889

Fadik și cu Emine merg să vadă locul de muncă al lui Hayat dar când ajung la companie, fata de la recepție le spune că nu lucrează nimeni cu acel nume acolo. Cu ajutorul lui Tuval, Hayat reușește să iasă cu fața curată și de data aceasta, iar a doua zi, mama ei pleacă acasă.
Nejat află că Hayat a demisionat și încearcă să o convingă să rămână în continuare la serviciu, dar ea este hotărâtă să plece.

Doruk îi spune lui Murat că nu Hayat i-a spus despre acel proiect iar Murat regretă că a acuzat-o pe Hayat pe nedrept.
Didem se bucură crezând că Hayat a fost concediată și îi povestește lui Tuval cum l-a convins pe Murat să se îndoiască de ea.

A doua zi Hayat merge împreună cu Ipek să se întâlnească cu Suna pentru a-i spune că nu mai lucrează la companie. Suna o convinge să facă tot posibilul să se întoarcă la serviciu și îi amintește că îi este datoare.
Între timp, Murat o sună pe Hayat și îi cere să se întâlnească pentru a discuta.
Hayat și Ipek pornesc la drum, iar masina lui Ipek se defectează. Hayat pleacă să caute ajutoare iar Ipek rămâne la mașină. Între timp apar Murat și Kerem. Murat pleacă în căutarea lui Hayat iar Kerem rămâne cu Ipek.
Murat o găsește pe Hayat și își cere scuze de la ea și o convinge să se întoarcă la serviciu.

A doua zi dimineața, Hayat merge la serviciu. Ea și Murat merg la o întâlnire de afaceri pe un iaht dar când ajung acolo, clienții lor îi anunță că nu pot ajunge la întâlnire. Ei rămân singuri pe iaht și își petrec toată ziua împreună.
Între timp, Didem merge acasă la adevărata Suna pentru a-și cere scuze de la ea, crezând că în felul acesta Murat o va ierta și se vor împăca.

Hayat se pregătea să îi spună lui Murat cine este ea cu adevărat, dar chiar atunci Suna o sună și îi spune să meargă repede la ea acasă fiindcă Didem este acolo. Hayat îl minte pe Murat că tatăl ei nu se simte prea bine iar el o conduce acasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.