Dragostea in alb si negru episoadele 76,77,78 (rezumat) Ferhat afla ca Ozge este fiica lui

0 2,488

În episodul anterior, Cuneyt s-a întors acasă plănuind să rămână folosindu-se de Vildan și de Ozge. Vildan și Ferhat au ieșit la el afară iar Julide a mers la ei și le-a spus că Ozge nu este fiica lui Cuneyt ci este fiica lui Ferhat. Chiar atunci apare Asli însă nu o aude pe Julide.
Asli îl atacă pe Cuneyt când îl vede acolo apoi Ferhat îi trimite pe toți în casă.
El îl ia deoparte pe Cuneyt iar Cuneyt îi spune că i-a crescut fiica atâția ani și îl imploră să nu îl ucidă, promițând că va păstra secretul în continuare. Chiar atunci apare Ozge iar Cuneyt scapă din mâinile lui Ferhat.
Ferhat îi permite să stea restul zilei acasă apoi îi spune să se cazeze la un hotel, unde să știe de el.
Ferhat o întreabă pe Julide de unde știe și o amenință fiindcă și-a dat seama că scopul ei a fost ca Asli să audă că Ozge este fiica lui.

Vildan este la fel de șocată. O întreabă pe Handan dacă este adevărat și îi reproșează că i-a distrus singura șansă de a fi împreună cu Ferhat.
Ferhat îi spune că dacă Ozge este fiica lui, își va asuma toate responsabilitățile. În aceeași zi, fac testul ADN.
Asli este foarte supărată că Cuneyt este în libertate. Fiindcă nu au dovezi împotriva lui, trebuie să îl tolereze pentru Ozge. Îi spune lui Ferhat că își dorește să se mute cât mai curând ca să nu îl mai întâlnească pe Cuneyt.
După ce primește rezultatul testului, Ferhat este între ciocan și nicovală. Nu mai poate să se mute fiindcă vrea să stea alături de fiica lui iar dacă nu își ține promisiunea făcută lui Asli, este sigur că ea îl va părăsi.
Fiindcă Asli riscă să piardă sarcina, Ferhat decide să nu îi spună nimic până după naștere.

Abidin și Gulsum vor să se mute.
Ferhat a pus oameni să îl urmărească pe Cuneyt. Cuneyt o sună pe Gulsum și îi cere să îi ducă la hotel o mașină cu geamuri fumurii. Gulsum intră în camera lui ca să îi ducă cheile mașinii, fără să știe că Ferhat a pus acolo o cameră de supraveghere pentru a vedea cine îl ajută.
Cuneyt se întâlnește apoi cu Idil în oraș și îi cere să îl ajute să fugă în străinătate.
Când oamenii lui Ferhat își dau seama că Cuneyt a plecat din hotel, Ferhat îi spune lui Abidin să verifice înregistrarea camerei. Abidin vede că Gulsum a fost la el și l-a ajutat. Ca să o protejeze, îi spune lui Ferhat că nu este nevoie să mai verifice înregistrarea pentru că el l-a ajutat pe Cuneyt.
Yigit merge să vorbească cu familia bărbatului care l-a ucis pe tatăl lui, pentru a afla dacă Namik l-a angajat.

Julide îi spune lui Vildan că ea ar trebui să fie lângă Ferhat, nu Asli pentru că au un copil împreună, pe când Asli poate oricând să piardă sarcina.
Vildan încearcă să se apropie de Ferhat dar el îi spune că niciodată nu va fi nimic între ei.
Atunci Vildan pleacă de acasă împreună cu Ozge și se cazează la un hotel. Ferhat merge după ele, ceea ce pe Asli o deranjează fiindcă și-a dat seama că Vildan încă are sentimente pentru el.
Când Ferhat ajunge la hotel, Vildan îi spune că i-a lăsat o scrisoare pe noptieră în care i-a explicat motivele plecării ei.
Ferhat se întoarce imediat acasă să ia scrisoarea înainte să o găsească Asli. Când ajunge, Asli tocmai deschisese un plic.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.