Dragoste infinita revine la Kanal D

0 3,673

Povestea de iubire dintre Kemal și Nihan, interpretați de șarmantul Burak Özçivit și frumoasa Neslihan Atagül, va fi redifuzată de postul de televiziune Kanal D, în fiecare zi de la ora 09:15, începând de joi, 10 septembrie.

Dragoste infinita (Kara Sevda) este unul dintre cele mai apreciate seriale turcești la nivel mondial și primul serial turcesc care a câștigat premiul Emmy și a atins 1 milion de abonați pe platforma Youtube.

Serialul are două sezoane și 74 de episoade și aduce în fața telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil.
Kemal (Burak Özçivit) este un tânăr student în ultimul an la inginerie minieră. În același timp, Kemal muncește pentru a-și întreține familia. Fiind o fire rațională, acesta nu crede în miracole și cu atât mai puțin în dragoste.
Nihan (Neslihan Atagul) este o tânără frumoasă care provine dintr-o familie bogată. Este pictoriță și se bucură de viață desenând diferite portrete. Într-o zi, pentru a găsi fețe noi pentru următoarea sa expoziție, Nihan își lasă în urmă viața bogată și urcă într-un autobuz public.
Nihan și Kemal se întâlnesc din pură coincidență. Amândoi sunt atrași unul de celălalt: Nihan desenează în secret portretul lui Kemal în timp ce Kemal o urmărește în secret pe Nihan.

Acești doi tineri se îndrăgostesc unul de celălalt, chiar dacă provin din medii diferite. Au găsit dragostea adevărată și vor să se căsătorească cât mai curând posibil.
Cu toate acestea, Emir (Kaan Urgancioglu) care este îndrăgostit de Nihan de mult timp, face totul pentru a-și câștiga dragostea. Când fratele geamăn al lui Nihan, Ozan (Baris Alpaykut), ucide din greșeală o tânără, Emir își folosește puterea pentru a acoperi acel accident. În schimbul salvării fratelui său, Nihan acceptă să se căsătorească cu Emir și se desparte de Kemal fără să-i explice motivul.

Cinci ani mai târziu, viețile lui Kemal și Nihan se intersectează din nou. Kemal se întoarce la Istanbul ca un om de afaceri de succes și începe o nouă afacere cu Emir. Între timp, Nihan își continuă viața de femeie căsătorită, dar nu și-a uitat niciodată prima dragoste.
Va reuși Kemal să afle adevărul despre trecutul lui Nihan? Vor reuși Kemal și Nihan să facă față tuturor obstacolelor din calea lor?

Distribuție
Burak Ozcivit – Kemal Soydere
Neslihan Atagul – Nihan Sezin Soydere
Kaan Urgancioglu – Emir Kozcuoglu
Zerrin Tekindor – Leyla Acemzade Kandarli
Melisa Asli Pamuk – Asu Alacahan Kozcuoglu
Baris Alpaykut – Ozan Sezin
Hazal Filiz Kucukkose – Zeynep Soydere Sezin
Gokay Muftuoglu – Salih
Cagla Demir – Banu Akmeric Soydere
Kursat Alniacik – Onder Sezin
Burak Sergen – Galip Kozcuoglu
Nese Baykent – Vildan Acemzade Sezin
Ruzgar Aksoy – Tarik Soydere
Kerem Alisik – Ayhan Kandarli
Orhan Guner – Huseyin Soydere
Zeyno Eracar – Fehime Soydere
Ugur Aslan – Zehir

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.