Dragoste și pedeapsă Episoadele 1-2 (rezumat)

960

Yasemin (Nurgul Yesilcay), este o tânără de 25 ani care locuiește în Istanbul și lucrează la o agenție de publicitate.
Yasemin este foarte emoționată că nunta ei va avea loc peste o săptămână, dar își surprinde logodnicul că o înșeală cu prietena ei cea mai bună, Mujde. Dezamăgită, Yasemin pleacă pentru câteva zile în Bodrum unde locuiește mama ei. Acolo îl întâlnește pe Savaș ( Murat Yildirim) cu care are o aventură de o noapte, apoi ea dispare, lăsând în urmă doar un colier pe care l-a scăpat.

Savaș este un tânăr de 30 de ani, fiul unei familii celebre, puternice din Van care s-a întors de curând în țară, fiind plecat pentru un timp la studii în străinătate.
Încă din liceu, el s-a distanțat de familie din cauza că nu era de acord cu tradițiile.
Când află că familia lui face afaceri ilegale, Savaș se retrage complet și vrea să își clădească singur o viață normală. Familia lui locuiește în Istanbul, dar au relații puternice cu orașul lor natal, Van.
După ce tatăl și fratele lui mai mare mor într-un accident, Savaș este nevoit să se întoarcă acasă și să preia afacerile familiei. În timp ce face niște schimbări în companie, astfel încât familia să își poată câștiga existența legal, Savaș va lupta împotriva relațiilor ilegale și a grupurilor de interese moștenite de la tatăl său. Pe de altă parte, Savaș se confruntă cu o nouă problemă impusă e tradiție. Conform tradiției, el trebuie să se căsătorească cu soția fratelui său, rămasă văduvă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.