Dragoste si pedeapsa Episoadele 19,20 (rezumat)

933

Savaș merge la Yasemin acasă. Yasemin înmărmurește când îl vede în ușă fiindcă nu vrea ca el să afle că Omer este fiul lui, dar imediat își revine și îi spune că este nepotul ei și are grijă de el pentru câteva zile.
Savaș o învită la o plimbare în oraș și își cere din nou scuze că a făcut-o să îl aștepte la întâlnire. Yasemin îl iartă și se împacă amândoi.
Totuși, de teamă ca Savaș să nu afle adevărul despre Omer, a doua zi dimineața, Yasemin își conduce mama și fiul la aeroport pentru a se întoarce înapoi în Bodrum.

Sahnur îi reproșează lui Cicek că nu a fost în stare să îi facă un nepot, astfel Ahmet i-ar fi lăsat în pace și nu le-ar mai fi făcut atâtea probleme.

Savaș o vizitează din nou pe Yasemin acasă. Când ea îl întreabă dacă este căsătorit, el neagă.
Nazan și Cicek merg împreună la o plimbare în oraș și cu această ocazie trec și pe la firmă să îl salute pe Savaș.
Savaș era la ședință cu Yasemin și cu asociații ei. Pe tot parcursul ședinței, Savaș și Yasemin își scriu mesaje.
Din fericire Cicek și Yasemin nu se întâlnesc.
Savaș îi spune Nadyei că bănuiește că Omer este copilul Yaseminei, nicidecum nepotul ei și chiar dacă Yasemin i-a spus că copilul are vârsta de trei luni jumate, el crede că este mai mare.

Ahmet, care nu îl poate determina pe Savaș să facă afaceri cu el, se întoarce cu o nouă amenințare. El o amenință pe Sahnur că va spune tuturor celor din Van că Savaș nu poate face copii.
Sahnur îi cere lui Savaș să facă un copil cu Cicek apoi va putea să divorțeze, însă Savaș îi spune că e imposibil să facă așa ceva fiindcă iubește pe altcineva.
Savaș trebuia să o ducă pe Yasemin la restaurant dar din cauza lui Ahmet a întârziat la întâlnire. Mai târziu merge la ea acasă dar Yasemin nu vrea să îi răspundă la ușă.

Ahmet îi reproșează din nou lui Sahnur că nu are un nepot iar ea este nevoită să mintă și anunță că Cicek este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.