Dragoste si pedeapsa Episoadele 28,29 (rezumat)

879

Savaș pleacă la Van pentru a rezolva niște probleme acolo. Cicek găsește în camera lui un inel cu diamant dar își dă seama că era pentru Yasemin.
Nazan și Cicek merg împreună în oraș la cumpărături. Nazan profită de faptul că este în oraș și îl sună pe Bora și îi spune că ar vrea să îl vadă. Bora îi răspunde că este foarte ocupat dar seara el se întâlnește cu Sevgi.
Următoarea zi, Bora o sună pe Nazan iar Sahnur răspunde la telefon. Ea își dă seama că există un bărbat în viața lui Nazan dar nu îi spune nimic și împreună cu cumnata ei Fidan îi caută un soț.

Sahnur îi cere lui Savaș să accepte să fie partener de afaceri cu socrul lui dar el îi spune că nu va accepta asta fiindcă în curând va divorța de Cicek și se va căsători cu femeia pe care o iubește. El îi cere mamei sale să se întâlnească cu Yasemin dar ea îi spune că niciodată nu se va întâmpla așa ceva. Savaș îi zice că nu are de ales, altfel îl va pierde.

Cicek merge să îi facă o vizită lui Savaș la companie dar îl vede îmbrățișându-se cu Yasemin. Ea pleacă supărată fără ca ei să observe că a fost acolo. Seara târziu, când Savaș era acasă la Yasemin, Sahnur îl anunță că Cicek nu s-a întors acasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.