Dragostea în alb și negru episoadele 22-23-24 (rezumat)

0 2,290

Ferhat și Asli merg la adresa trimisă de Sahin ca să o salveze pe Gulsum dar descoperă că ea nu este acolo și că au fost atrași într-o capcană.
Omul lui Sahin închide ușa după ei și incendiază casa. Totuși Sahin i-a dat ordin să se asigure că vor putea fugi pe fereastră și astfel cei doi scapă cu bine.
Namik primește o filmare cu incendiul și temându-se că își va pierde fiul, se hotărăște să folosească atuul pe care îl are împotriva lui Sahin.
Cu mulți ani în urmă, fiica lui Sahin a dispărut în urma unui cutremur. Acum Namik merge la el și îi spune că a salvat-o și este mâinile lui. Sahin știe deja că fiica lui este Ebru, dar nu îi spune lui Namik și îl lasă să creadă că renunță la răzbunare.

După ce scapă din incendiu, Ferhat și Asli sunt urmăriți de oamenii lui Sahin.
Ferhat o adăpostește pe Asli într-o clădire și merge să se lupte cu ei. Asli se îngrijorează, merge după el și îi salvează viața, lovindu-l pe tipul care apare în spatele lui.
După aceea Ferhat o lasă în stația de taxiuri și el merge după Gulsum. După ce o salvează pe Gulsum, se prăbușește fiind slăbit din cauza operației recente.
Gulsum o sună pe Asli și o cheamă în ajutor. Asli merge după ei și în drum spre casă îi face o mulțime de reproșuri lui Ferhat pentru că a implicat-o în astfel de pericole. Îi spune că dacă vreodată se va îndrăgosti, mai bine să nu iubească pentru că îi distruge pe toți din jurul lui. Vorbele ei îl rănesc foarte mult. După ce îi lasă acasă, Asli pleacă la Yigit. Ferhat o lasă să meargă știind că este posibil să îl denunțe și chiar își pregătește bagajul în cazul în care va fi arestat.
Asli îi povestește lui Yigit totul de la început apoi Yigit îi povestește cum a ajuns Ferhat să lucreze pentru Namik. Ferhat a făcut închisoare 6 ani după ce l-a ucis pe tipul care l-a împușcat pe tatăl lui și imediat după ce a ieșit de acolo, a fost dus în armată, unde și-a pierdut 12 prieteni apropiați în urma unui atac.
Ferhat l-a trimis pe Mutu după Asli, pentru a o proteja de oamenii lui Sahin iar când se înserează și ea nu se întoarce acasă, nici singură, nici cu poliția, îl sună să îl întrebe unde se află și merge după ea. Asli îl tachinează și îi spune că nu l-a denunțat încă dar o va face mâine apoi iau masa împreună în oraș și se întorc acasă.

Următoarea zi, Cem îi spune lui Asli că Ferhat a aranjat să fie suspendat din funcție.
Ferhat neagă faptul acesta și imediat se interesează cine este tipul care a mințit că Cem l-a bătut, îl găsește și îl trimite să spună adevărul. După aceea îi zice lui Cem că a rezolvat situația. Cem îi spune că a făcut o greșeală fiindcă îl va investiga în continuare dar Ferhat îi zice să își facă slujba și că singura lui cerință este să nu îi spună lui Asli că l-a ajutat.
Sahin află că Yigit îl investighează și își trimite oamenii să tragă focuri de armă asupra casei lui ca să îi dea o lecție.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.