Dragostea in alb si negru – Episoadele 25, 26, 27 (rezumat)

0 2,205

Ferhat află că Yigit a fost împușcat și merge împreună cu Asli acasă la el. Cem era și el acolo și le spune că Yigit este în viață și că a fost dus într-un loc sigur până se liniștesc lucrurile.
Suna îi reproșează lui Yigit că nu a fost lângă fratele lui când a avut nevoie de el ca să îl protejeze, dar Yigit a plâns pentru el ca un copil și a stat la căpătâiul lui când a fost operat. Ferhat pleacă afară cu ochii în lacrimi iar Cem merge după el. Cem încearcă să îl consoleze și îi spune că îl înțelege și știe ce înseamnă durerea de a pierde un frate. Ferhat vede niște tipi într-o mașină în apropierea casei lui Yigit și împreună cu Cem îi urmărește. Tipii opresc într-o pădure și are loc un schimb de focuri între ei. Cem este împușcat în picior iar Ferhat îl ajută să meargă până la mașină apoi îl duce la o cabană.

Asli rămâne cu Suna și cu copilul și până la urmă Asli reușește să o convingă că acolo nu sunt în siguranță și îi duce acasă la Namik.
Namik și ceilalți membri ai familiei îi primesc cu căldură.
Asli îi promite lui Ozgur că atunci când tatăl lui se va face bine îl va duce la el.
Ferhat o duce pe Asli la cabana unde era Cem pentru a-i scoate glonțul din picior. Ferhat așteaptă afară, iar în timp ce Asli îl operează, Cem îi spune că și-a dat seama că îl iubește pe Ferhat atunci când Namik i-a spus că ea a depus eforturi mari pentru a-i salva viața, dar bineînțeles că ea nu recunoaște. În drum spre casă Ferhat și Cem discută între ei ca doi parteneri de afaceri iar Asli îl întreabă pe Cem ce caută lângă Ferhat.

Namik îl avertizează pe Ferhat că a făcut o mare greșeală când s-a îndrăgostit de Asli și este foarte nemulțumit de când a aflat că a început să colaboreze cu fratele ei.
Idil află de la Safiye că copilul care se presupune că ar fi al ei, ei este de fapt copilul lui Gulsum.
Yeter află că copilul este al lui Cuneyt.
Yigit merge să îi ia pe Suna și pe copil acasă. Ferhat vrea să îl îmbrățișeze pe Yigit dar el îl respinge. Ferhat îi spune să îl lovească iar Yigit îl lovește cu furie dar după ce pleacă plânge.
Ferhat urcă furios în mașină și vrea să îl caute pe Sahin dar Asli nu îl lasă să plece și insistă să o ia și pe ea cu el oriunde ar merge. Oamenii lui Sahin reușesc să îi prindă și îi leagă pe amândoi de același scaun. Omul lui Sahin îi aduce telefonul iar la celălalt capăt era Sahin. El îi spune lui Ferhat că trăiește într-o mare minciună și că vrea să se întâlnească a doua zi cu el pentru a-i spune ceva important.
A doua zi dimineața, Ferhat merge sa se întâlnească cu Sahin iar Cuneyt îl însoțește.
Ferhat îl împușcă pe Sahin iar Cuneyt fără ca Ferhat să îl observe, îl filmează.

Idil îi dă de înțeles lui Yeter că Safiye i-a spus secretul lui Gulsum.
Yeter o întreabă pe Idil ce vrea de la ea iar Idil îi spune că Namik nu-i ascunde nimic si i-a zis că Ferhat este fiul său.
Yeter îi reproșează lui Namik pentru că i-a spus lui Idil că Ferhat este fiul lui iar Asli aude discuția lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.