Dragostea în alb și negru – episoadele 34,35,36 (rezumat)

0 2,158

După ce pleacă Ferhat, Asli ia un taxi și merge la Ebru acasă. Yilmaz, tânărul care a urmărit-o până la aeroport o urmărește în continuare.
Ferhat se întoarce acasă iar Namik îl întreabă unde este Asli. Ferhat îi spune că Asli a plecat definitiv. Namik se bucură iar Ferhat își continuă afacerile ca mai înainte.
Asli îi trimite lui Ferhat un mesaj în care îi spune că trăiește într-o mare minciună fiindcă tatăl lui nu era Necdet și ar trebui să îl întrebe pe Namik despre asta.

Yeter o sună pe Asli și îi cere să nu îi spună lui Ferhat despre tatăl său iar Asli îi spune că e prea târziu fiindcă deja a trimis mesajul. Ferhat nu a apucat să îl citească așa că Yeter reușește să îl șteargă.
Yeter îl sună pe Namik și îi spune ce a făcut Asli.
Ferhat suferă foarte mult după plecarea lui Asli dar încearcă să își ascundă sentimentele.
Cem a aflat de la Ebru că Asli stă la ea și că e foarte tristă. El se gândește că s-a certat cu Ferhat și îl sună să se întâlnească pentru a-i da o explicație. Cem îi zice că atunci când Asli l-a operat și-a dat seama că ea îl iubește și de aceea i-a acceptat alegerea. Îl întreabă de ce s-au certat dar Ferhat nu vrea să îi spună nimic. Cem îi zice că nici Asli nu i-a povestit nimic lui Ebru. Ferhat este surprins să audă că ea stă la Ebru și după ce se desparte de Cem îl sună pe Mutul să afle adresa lui Ebru.

Yeter o sună pe Asli și îi spune că a șters mesajul și îi cere să îl lase pe Ferhat în pace și să meargă pe drumul ei. De fapt îi spune că ea își cunoaște bine fiul și dacă Ferhat este cel care a lăsat-o atunci el niciodată nu se va mai întoarce la ea.
Ferhat merge acasă la Ebru. Asli se bucură când îl vede dar se preface că e supărată si îi spune să plece. El îi zice că trebuie să plece de acolo fiindcă Ebru nu este o persoană de încredere dar ea îi zice că are dreptul să stea  unde vrea, iar Ferhat pleacă.
A doua zi dimineața, Asli pleacă în oraș și împrumută mașina lui Ebru. Când pornește, Yilmaz era pe bancheta din spate și o amenință cu un pistol. Ebru îl vede și îi spune lui Ferhat care chiar în acel moment apăruse, apoi îl anunță și pe Cem. Ferhat urmărește mașina și reușește să o salveze pe Asli înainte ca Yilmaz să o împuște.
Asli îl ajută pe Yilmaz să fugă.
Asli și Ferhat se îmbrățișează și pleacă împreună acasă.
Yilmaz este arestat.
Înainte cu o zi, Cuneyt s-a înțeles cu Yilmaz că dacă va fi prins să spună că Ferhat a fost cel care i-a cerut să o împuște pe Asli.
Namik este supărat pe Cuneyt fiindcă nu a putut scăpa de Asli, dar el îi zice că este în folosul lor că s-a întâmplat așa fiindcă atâta timp cât Ferhat va fi nevoit să stea departe, ei se vor putea ocupa de Asli.
Ferhat și Asli au petrecut noaptea împreună pentru prima dată.
A doua zi dimineața au fost treziți de Cem care a mers să îl aresteze pe Ferhat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.