Dragostea în alb și negru episoadele 40,41,42 (rezumat)

0 4,215

Azad l-a rugat pe Ferhat să îi ducă o scrisoare lui Ayhan, fiica lui.
Când Ferhat merge la Ayhan și îi dă scrisoarea, ea îi spune că a făcut o greșeală că nu a citit-o, fiindcă în ea scrie să îl ucidă pe tipul care i-o va aduce. După aceea îi povestește că acesta este testul de loialitate al tatălui ei. A trimis acel bilet prin mulți tipi dar niciodată nu a ajuns la ea fiindcă ei l-au citit și când au văzut că este ordinul să îi ucidă, au dispărut.
Prin faptul că nu l-a citit, Ferhat le dovedește că este un om onorabil și loial.
Azad este în libertate și el, îl așteaptă pe Ferhat în casă și îi spune că are nevoie de un om de încredere și îi propune să se ajute reciproc.

Cem îi zice lui Yigit că după cercetările lui, este imposibil ca Ebru să fi fost fiica lui Sahin fiindcă nu se potrivește vârsta.
Yigit regretă foarte mult că a ucis-o pe Ebru și când Ferhat îl vizitează, îl învinuiește spunându-i că l-a tras și pe el în întunericul lui și că el nu îi va încredința familia fiindcă le va face rău și lor.
Când Suna află că Yigit este în închisoare, și ea îl acuză pe Ferhat și îi spune că acum înțelege de ce Yigit l-a scos din viața lui.
Ferhat s-a distanțat de Asli de când au petrecut o noapte împreună, pentru a o proteja. Acum după ce Yigit și Suna îl acuză că el le face rău celor din jur, le dă dreptate și îi spune lui Asli să își facă o favoare și să stea departe de el.

Namik intervine în cazul lui Yigit și îi prelungește arestul. Ferhat îi cere ajutorul lui Ayhan, fiica lui Azad, care este avocată și ea reușește să îl elibereze.
Handan angajează un om să îi urmărească pe Abidin și pe Gulsum când pleacă împreună de acasă sub pretext că merg în sat la femeia care alăptează copilul.
Idil și Namik îi spun lui Yeter că trebuie să se mute fiindcă nu vor să locuiască cu ea după ce se căsătoresc.
Vildan vrea să divorțeze dar Cuneyit o amenință că dacă face lucrul acesta, îl va denunța pe Ferhat. Îi arată că l-a filmat când l-a ucis pe Sahin dar mai târziu, ea șterge filmarea și îi spune lui Namik.
Namik îl amenință pe Cuneyit și îl scoate afară din casă.
Seara, este nunta lui Namik și Idil.
Apariția lui Azad și Ayhan neinvitați, îl surprinde pe Ferhat.
Namik se pregătește în camera lui când Yeter merge și îl împușcă apoi vrea să se împuște pe ea.
Asli este foarte supărată și nu mai înțelege nimic din comportamentul lui Ferhat. Îl întreabă ce vrea de la ea iar el îi spune că o iubește și o sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.