Dragostea in alb si negru episoadele 46,47,48 (rezumat) Asli îl părăsește pe Ferhat

1 3,273

Ayhan o sună pe Asli și îi spune că Ferhat i-a cerut să deschidă procesul de divorț dar să nu renunțe la el fiindcă nu își dorește să divorțeze ci pare că este mai degrabă constrâns.
Când Ferhat se întoarce acasă, nici el nici Asli nu deschid subiectul. Cei doi gătesc și iau masa împreună, timp în care Asli încearcă să îl facă să admită că a renunțat la ei.

Următoarea zi, Asli și Abidin merg după Yeter și Gulsum, după ce l-au convins pe Ferhat să le permită să se întoarcă acasă. Când Namik se întoarce de la spital, Handan îi spune situația lui Gulsum. Ea și Idil propun să plătească un bărbat să se căsătorească cu ea, să îi dea copilului numele lui și apoi să divorțeze.
Abidin îi propune lui Gulsum să se căsătorească și înfruntă întreaga familie pentru ea. Ferhat nu este de acord și nu poate să înțeleagă de ce ar face așa ceva. Namik și Handan se opun și ei dar Abidin le spune să nu se amestece în decizia lui apoi merge și o cere pe Gulsum de la Yigit.

Asli discută cu Ferhat încercând să îl facă să înțeleagă că a greșit întorcând spatele celor dragi și că viața pe care o are este rezultatul alegerilor lui apoi îl părăsește printr-un bilet în care îi spune că a obosit să mai încerce să salveze relația lor.
Idil se aruncă pe scări și o va acuza pe Yeter că a împins-o.
Cuneyit l-a văzut pe Azad de la spate când a ieșit din camera lui Namik atunci când Yeter l-a împușcat. Îi spune lui Namik iar el îi permite să se întoarcă acasă cu condiția să afle cine este tipul.
Ayhan primește un bilet de la cineva anonim care o întreabă dacă vrea să știe adevărata poveste din spatele morții mamei ei (într-o scenă anterioară, aflăm că Namik a ucis-o).

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.